DomovNoviceMednarodni dan prostovoljcev

Mednarodni dan prostovoljcev

5. december je mednarodni dan prostovoljstva. Pri ZPM Maribor smo izjemno veseli, da sta bili dve naši predstavnici svečano izpostavljeni na dveh izborih.

Majdi Struc, predsednici DPM Maribor in dolgoletni predsednici ZPM Maribor, je predsednik Državnega sveta Republike Slovenije gospod Mitja Brvar, v družbi 14 prostovoljk in prostovoljcev iz cele Slovenije, kot najzaslužnejši prostovoljki v letu 2017, podelil plaketo Državnega sveta.

Tadeja Dobaj, koordinatorica dejavnosti pri ZPM Maribor, je bila še s tremi imenitnimi humanitarkami nominirana za naj nevladnico/humanitarko Štajerske, izbor ki ga pripravlja časnik Večer.

Obema, Majdi in Tadeji, gredo naše čestitke.

Ob mednarodnem dnevu prostovoljcev pa se iskreno zahvaljujemo, prav vsem našim prostovoljcem, da vaš čas, znanje in izkušnje nesebično podarjate za lepe trenutke in dobro počutje številnih otrok in mladostnikov, ki se v naše programe preživljanja prostega časa vključujejo tudi zaradi vas. Hvala vsakemu prostovoljcu posebej, ki s svojimi nesebičnimi ravnanji bogati naše dni.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI