DomovProgramiUstvarjalne delavnice

Ustvarjalne delavnice

Vabljeni v ustvarjalno hišo, Dom ustvarjalnosti mladih na Razlagovi ulici 16, kjer ste dobrodošli prav vsi, brez izjeme. Vsak dan se kaj dogaja – raznolike ustvarjalne vsebine, družabne igre, razstave likovnih del mladih umetnikov, praznovanje rojstnih dni … Poleg tega se skozi leto zvrsti veliko posebnih priložnosti in dogodkov, ko se dogaja še bolj, ne samo v naši hiši, temveč tudi v soseskah, po mestnih ulicah in trgih …

USTVARJALNE DELAVNICE v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM) potekajo v 1. nadstropju (1.5 in 1.7) vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, med 15. in 19. uro in so brezplačne. V času počitnic, prireditev in drugih priložnostih potekajo po posebnih programih in prilagojenih terminih.

Vsebine ustvarjalnih delavnic so zelo raznolike in se ves čas spreminjajo. Izdelujemo mozaike, ustvarjamo z glino, barvamo, režemo, lepimo, slikamo, rišemo, šivamo, tiskamo, rezbarimo in še marsikaj. Izdelaš lahko praktične izdelke za dom, okraske za sobo, nakit, voščilnice, igre … Na voljo imamo veliko materialov, mentorici pa ti bosta pomagali pri osvajanju različnih tehnik likovnega ustvarjanja. Na voljo so tudi družabne igre (ki so poleg običajnih tudi plod naših idej in so izdelane v naših delavnicah), ročni nogomet, glasbeni inštrumenti … V naravoslovnem kotičku lahko opazuješ paličnjake in jih nahraniš. V pritličju je na voljo še modelarska delavnica, kjer pri ustvarjanju uporabljamo orodje in stroje.

Dobrodošli ste vsi, tudi če pridete samo na klepet ali na druženje v naši klubski sobi!

Če imate posebne želje glede termina in vsebin ustvarjalnih delavnic v DUM-u ali na vaši lokaciji, pokličite na telefonski številki 02 229 69 13, 041 532 119 ali pišite na e-naslov kornelija@zpm-mb.si.

DODATNE INFORMACIJE: INFO-DUM, 01 229 94 50, 040 433 511, info.dum@zpm-mb.si


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI