DomovNoviceDecembrske video ustvarjalne delavnice

Decembrske video ustvarjalne delavnice

Od 14. decembra dalje sledite objavam na naši Facebook strani in Youtube kanalu. Vsak dan bomo objavljali video ustvarjalne delavnice “Darila srca” z idejami, kako izdelati npr. unikatno voščilnico za sorodnike in prijatelje ali okraske za novoletno jelko. Predvsem pa bi vas radi spodbudili, da letos sami izdelate tudi novoletna darila. Najbolj dragoceno in srčno je namreč darilo, ki ga izdelamo in ovijemo sami. Če pri tem uporabimo naravne in odpadne materiale, pa bomo s tem obdarili tudi naravo.

Med novoletnimi počitnicami bodo naše video ustvarjalne delavnice usmerjene v izdelovanje modnih dodatkov iz ostankov tekstila za najdaljšo noč v letu, okrasnih lučk ter drugih prazničnih domislic.

Če imate tudi sami ideje za ustvarjanje, posnemite in nam pošljite svojo video delavnico (lahko jo naložite na Google drive v mapo za skupno rabo in jo delite z zpmmaribor2@gmail.com). Posnetke bomo pregledali in jih objavili na naših družbenih omrežjih, da dosežejo čim več ljudi, ki bodo lahko z vašo pomočjo med prazniki ustvarjali.

Dodatne informacije: INFO-DUM, 02 229 94 50, 041 433 511, info.dum@zpm-mb.si.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI