DomovDruštvo prijateljev mladine Maribor

Društvo prijateljev mladine Maribor

Društvo prijateljev mladine (DPM) Maribor je eno od društev, ki deluje v okviru Zveze prijateljev mladine (ZPM) Maribor. Njegova vloga je humanitarna pomoč družinam v stiski, pomoč izvajajo prostovoljke, njegova predsednica je Majda Struc.

ZA UPORABNIKE:

Družine, ki potrebujete pomoč, se lahko oglasite vsak prvi ponedeljek v mesecu, ob 16. uri, na sedežu društva, na Razlagovi 16, Maribor. Pogoj za pomoč družinam so kopije odločb Centra za socialno delo. Za več informacij pokličite 051 343 580, vsak ponedeljek, od 9. do 13. ure.

ZA DONATORJE:

Podjetja in posamezniki, ki želite donirati za pomoč družinam v stiski, lahko poljubni znesek nakažete na TRR račun SI56 0417 3000 0753 108, odprt pri Nova KBM. Namen: pomoč družinam v stiski, koda namena: CHAR – plačilo za dobrodelne namene, sklic: SI99.

Za več informacij pišite na e-naslov maribor.dpm@gmail.com.

DOBRODELNA AKCIJA V TEKU: POMAGAJMO KIANU!
Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo KIAN5 na številko 1919 in prispevali boste 5 EUR za Kianovo zdravljenje v tujini!

Več o akciji na povezavi: http://zvezdni-otroci.si/sms-donacija-za-kiana/
Prispevate lahko uporabniki mobilnih storitev Telekom Slovenije, Telemach, A1 Slovenija in T-2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na povezavi: http://zvezdni-otroci.si/pravila-in-pogoji-sms-donacije-kian5/

DOHODNINA:

Vsi davčni zavezanci imate možnost odločanja o svoji dohodnini. Do enega odstotka svoje dohodnine lahko namenite eni izmed organizacij iz seznama upravičencev do donacije dohodnine in vabimo vas, da se odločite za DPM Maribor, s čimer boste pomagali družinam v socialni in ekonomski stiski. To lahko storite preko OBRAZCA-DOHODNINA.

Za več informacij pišite na e-naslov maribor.dpm@gmail.com.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI