DomovNoviceDUM ponovno odprt!

DUM ponovno odprt!

Dom ustvarjalnosti mladih (DUM) Maribor je v ponedeljek, 15. marca 2021, ponovno odprl svoja vrata!

Ustvarjalne delavnice so tako ponovno odprte vsak dan, od ponedeljka do petka, med 15. in 19. uro. Vabimo na ustvarjalno druženje ob izdelovanju živalic iz odpadnega blaga, vremenskih slik iz papirja, nakita, origamijev, trgank, slikanju pomladanskih dreves s tehniko pihanja, izdelovanju rožic iz volne in okrasnih lončkov za rastline.

Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19 se je na delavnico potrebno predhodno prijaviti, izpolniti izjavo o zdravstvenem stanju udeleženca delavnice (IZJAVA covid) in upoštevati  navodila za varno izvajanje dejavnosti v DUM-u:

    • razkuževanje rok
    • uporaba zaščitnih mask v skupnih prostorih (hodniki, stranišča …), otroci od 6. razreda dalje pa tudi v prostoru, kjer poteka delavnica (maske otroci prinesejo s seboj)
    • vzdrževanje razdalje (min. 1,5 m)
    • starše in skrbnike prosimo, da otroke na dejavnost spremljajte do vhoda v DUM, kjer jih po končani dejavnosti tudi počakate

Ob prijavi sporočite oz. navedite: ime in priimek otroka, ime in priimek ter kontaktno številko starša oz. skrbnika ter okvirni čas udeležbe na delavnici.

Prijave in dodatne informacije: INFO-DUM, 02 229 94 50, 040 433 511, info.dum@zpm-mb.si.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI