DomovNoviceUstvarjalne delavnice “Darila srca”

Ustvarjalne delavnice “Darila srca”

Od 12. do 23. 12. 2022, vsak delovni dan, med 15. in 19. uro, lahko namesto v trgovino pridete v Dom ustvarjalnosti mladih Maribor, na ustvarjalne delavnice DARILA SRCA in izdelate darila za vse tiste, ki jih imate radi. Gotovo bodo veseli, saj so darila, ki jih izdelamo in ovijemo sami, najbolj srčna. Na naših decembrskih delavnicah pa seveda lahko izdelate tudi okraske za novoletno jelko, voščilnice, podstavke za svečke in kar je še takega, prazničnega.

Še veliko drugih dobrih del boste naredili, če boste darila in praznične okraske izdelali sami. Prosti čas boste preživeli brez nakupovalnega stresa, ustvarjalno in sproščeno, v družbi z našima prijaznima mentoricama, Sandro in Katarino. Prihranili boste denar, predvsem pa boste na ta način prispevali svoj delež ohranjanju našega planeta.

Med NOVOLETNIMI POČITNICAMI, od 27. do 30. 12. 2022, se nam pridružite v dopoldanskem času, med 8. in 16. uro. Da bo veselo, kot se za zadnje dneve leta spodobi, bomo izdelovali izvirne instrumente in nanje igrali, igrali bomo tudi na djembe, plesali in se družili ob družabnih igrah. Odpravili se bomo v praznično okrašeno Ledno dvorano na drsanje, pot pa nas bo zanesla tudi med vilinke in vilince v Vilinsko mesto. Morda nas obišče tudi skrivnostna vila Simona, preden se z dedkom Mrazom vrne na Pohorje.

obiski dedka Mraza

program novoletnih počitnic

DODATNE INFORMACIJE: INFO-DUM, 02 229 94 50, 040 433 511, info.dum@zpm-mb.si


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI