DomovNovice70 let prijatelji

70 let prijatelji

Ob 70. letnici delovanja Zveze prijateljev mladine Maribor se s ponosom oziramo na življenja, ki smo se jih dotaknili, nasmehe, ki smo jih pričarali in spomine, ki smo jih ustvarili.
Svet se je v zadnjih sedmih desetletjih morda bistveno spremenil, vendar je naša neomajna predanost našim načelom močnejša kot kadarkoli prej. Prehojena pot ni bila brez ovir in tudi v prihodnje ne bo. Skupaj smo jih premagovali in skupaj jih premagujmo tudi poslej.
Obletnico bomo slavili v četrtek, 23. novembra 2023, ob 17.30, v Veliki dvorani Slovenskega narodnega gledališča Maribor, s podelitvijo priznanj dolgoletnim in zaslužnim sodelavcem in prostovoljcem, ki so in še vedno soustvarjajo zgodbo prijateljev mladine.
Vabimo vse prijatelje mladine, ki bi se želeli udeležiti prireditve, da svojo udeležbo potrdite na e-naslov info.dum@zpm-mb.si ali na tel. številki 02 229-94-50 ali 040 433-511.
Prosimo vas tudi, da razširite informacijo o prireditvi. Za mnoge, ki so bili v preteklosti del ZPM-ove družine, naslovov ali e-naslovov žal ne hranimo več. Delite vabilo vsem, ki ste jih na vaši poti pri ZPM-u srečali in delili z njimi ure prostovoljskega dela, čas vključenosti v javna dela ali čas redne zaposlitve.
Veselimo se srečanja z vami!
ZPM Maribor


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI