DomovNoviceDan za spremembe 2022

Dan za spremembe 2022

DAN ZA SPREMEMBE, vseslovenska prostovoljska akcija, ki jo koordinira Slovenska filantropija, bo v letošnjem letu potekal v soboto, 9. 4. 2022, pod sloganom »Soustvarjamo skupnost«.

Članice mreže »Prostovoljstvo v Mariboru«, ki jo koordinira MISC Infopeka, smo ponovno pripravile zbir pestrih aktivnosti, s katerimi želimo opozoriti na pomen prostovoljstva v lokalnem okolju in spodbuditi morebitne oklevajoče, da vsaj na ta dan postanejo prostovoljke_ci in soustvarjajo skupnost.

ZPM Maribor, Srednja ekonomska šola in gimnazija Maribor in Slovenska filantropija, enota Maribor, bomo skupnostni dogodek organizirali v parku na Trgu Borisa Kidriča, v petek, 8. aprila 2022, med 9.00 in 13.00. Pridružite se nam pri izdelovanju ladjic iz papirja (UP-ornik), “6.000.000 ladjic za 6.000.000 žrtev”, izmenjavi rabljenih oblačil in predmetov … Najmlajši dobo lahko prisluhnili pravljici pravljičarke Simone …

Ostale dejavnosti v Mariboru okviru 13. Dneva za spremembe najdete na spletni strani Prostovoljstvo v Mariboru, dejavnosti v celotni Sloveniji pa so zbrane na spletni strani Slovenske filantropije, seznam pa se ves čas dopolnjuje.

Prijazno vabljeni!

DODATNE INFORMACIJE: Tadeja Dobaj, 041 532 119, tadeja@zpm-mb.siPROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI