DomovNovice6. Štengijada

6. Štengijada

Policijska uprava Maribor že od leta 2006 izvaja preventivni projekt OTROŠKA VARNOSTNA OLIMPIJADA. Od leta 2008 projekt poleg policije kot nosilca, združuje aktivnosti vseh služb, ki v okolju, kjer živimo in delamo, skrbijo za varnost v ožjem in širšem pomenu. V okviru 12. Otroške varnostne olimpijade bo potekala tudi 6. ŠTENGIJADA, državno prvenstvo Policije v teku mešanih trojk po 455-ih kamnitih stopnicah na Kalvarijo za velik prehodni pokal. Potekala bo v torek, 23. 5. 2017, ob 11.00 uri, s pričetkom pod stopnicami na dvorišču Zavoda Antona Martina Slomška.

Tudi letos prireditev nosi humanitarno noto, saj bodo zbrana sredstva namenjena letovanju otrok iz socialno ogroženih družin z Zvezo prijateljev mladine Maribor.

Ekipe, ki morajo biti sestavljene iz predstavnikov obeh spolov, se lahko prijavijo do 16. 5. 2017 vodji tekmovanja Boštjanu Vogrincu, izključno na e-naslov bostjan.vogrinec@policija.si. Kasnejše prijave bodo možne tudi na kraju dogodka, vendar bodo te ekipe startale med zadnjimi. Ekipe naj ob prijavi obvezno posredujejo tudi telefonsko številko vodje ekipe. Skupni humanitarni prispevek ekipe znaša minimalno 15,00 eur in je pogoj za udeležbo na tekmovanju.

Vabimo vas, da se prijavite in sodelujete! Naredili boste nekaj zase in hkrati prispevali za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin!

Več podrobnosti o ŠTENGIJADI in OTROŠKI VARNOSTNI OLIMPIJADI lahko najdete na spletni strani in na družabnem omrežju Facebook.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI