DomovNoviceZimska tabora za nadarjene učence – logika ali gledališče

Zimska tabora za nadarjene učence – logika ali gledališče

V času zimskih počitnic pripravljamo tematska tabora za nadarjene učence – LOGIKA ali GLEDALIŠČE (Z domišljijo v svet) (Tabor_februar_najava_2018_splet).

OBVEŠČAMO VAS, DA ZA TABOR GLEDALIŠČE TRENUTNO NI PROSTIH MEST, ZA TABOR LOGIKE PA JE SAMO NEKAJ PROSTIH MEST. Zato pohitite s prijavami. Več informacij pri koordinatorici programa Urši Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

ZA KOGA? 

ZA UČENCE od 5. do 9. RAZREDA,

– ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju in

– imajo identifikacijo o nadarjenosti.

KJE?   NA DOMU MILOŠA ZIDANŠKA NA POHORJU (Hočko Pohorje 38, 2208 Pohorje)

KAJ ?  LOGIKA (7. – 9. razred) ali GLEDALIŠČE (5. – 9. razred)

Če ti je blizu ustvarjanje, posebej gledališče – je zate tabor Z domišljijo v svet. Če so ti bližje zahtevne logične uganke in povezave med števili – potem je zate tabor logike. Udeleženec se lahko udeleži le enega vsebinskega tabora.

KDAJ? 26. 2. – 1. 3. 2018

CENA? 

105,00 EUR na udeleženca. Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 23. 2. 2018.

PRIJAVA? 

IZPOLNJENA PRIJAVNICA (Prijavnica_zima_2018) z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA (potrdilo ni potrebno, če se je otrok že udeležil tabora v organizaciji ZPM Maribor).

PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR do 19. 2. 2018 oz. do zapolnitve prostih mest (šteje se datum prejema prijavnice).

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za subvencioniranje za tabore (Kriteriji_tabor_zima_2018). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2016.

V prilogah najdete prijavnico in obvestilo o taboru z dodatnimi informaciji ter lestvico za subvencionirano plačilo tabora. Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI