DomovNovicePoletna tabora v VIRC Poreč (1. – 5. 7. 2023)

Poletna tabora v VIRC Poreč (1. – 5. 7. 2023)

Po treh letih nadaljujemo s tabori za nadarjene učence. V času poletnih počitnic v VIRC POREČ pripravljamo tematska tabora za nadarjene učence: logika na prostem in likovno ustvarjanje.

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učenci, a ne morejo uveljavljati subvencije.

KREATIVNA USTVARJALNOST – LOGIKA NA PROSTEM in LIKOVNA USTVARJALNOST (najava tabora).

KDAJ in KJE? 1. – 5. 7. 2023 v VIRC POREČ

ZA KOGA? ZA UČENCE od 5. do 9. RAZREDA, ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju

PRIJAVA? Za prijavo potrebujete IZPOLNJENO SPLETNO PRIJAVNICO in POTRDILO O NADARJENOSTI, ki ga posredujete po e-pošti na naslov ursa@zpm-mb.si. Prijave sprejemamo do 23. 6. 2023.

CENA? 200,00 EUR na udeleženca. Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 28. 6. 2023.

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice. Za subvencijo starši na e-naslov ursa@zpm-mb.si posredujejo potrdilo o identifikaciji nadarjenosti in dokazilo o dohodkih staršev (skenirana veljavna odločba o otroškem dodatku).

Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest (velja datum prejema prijavnice). Tabori bodo izvedeni, če bo zadostno število prijav (vsaj trideset).

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

NAVODILA ZA SPLETNO PRIJAVOhttps://letovanje.zpm-mb.si/

Da ob izpolnjevanju prijavnice ne bo prihajalo do zapletov, starše prosimo, da si pred vnosom prijave pripravijo: otrokov osebni dokument, otrokovo zdravstveno kartico, svojo davčno številko.

Podatki, ki morajo biti obvezno vpisani, drugače oddaja prijavnice ni možna:
* za otroka: naslov stalnega bivališča, EMŠO otroka, otrokova številko ZZZS – številka na zdravstveni kartici, številka otrokovega osebnega dokumenta, datum izdaje ter kraj izdaje in podatki o otrokovem osebnem zdravniku (ime, priimek in zdravstveni dom ali ambulanta);
* za starša/plačnika: kontaktni podatki in e-mail naslov za obveščanje, davčna številka.
1. korak – IZBIRA LETOVANJA – izberejo VIRC POREČ – obmorsko letovanje

2. korak – IZBIRA TERMINA – Tabor za nadarjene – VIRC Poreč

NAČIN LETOVANJA – izberejo SAMOPLAČNIŠKO, v primeru uveljavljanja subvencije starši na naslov ursa@zpm-mb.si posredujejo skenirano veljavno odločbo o otroškem dodatku in potrdilo o nadarjenosti.

V naslednjih korakih vpišejo zahtevane podatke o otroku, starših in plačniku. Pomembno je, da vpišejo pravi e-mail naslov, ker bodo na tega prejeli izpisano prijavnico v pdf formatu.

Pred oddajo starši vpišejo še morebitne opombe – če bi nam radi kaj dodatno sporočili (npr. informacije glede zdrav. predlogov, priloženih dokazil, če bo mogoče imel otrok nov dokument idr.). Potem pa obvezno preberejo Izjavo in zaključijo prijavo.

Po oddani prijavi se izpiše, da je prijavnica uspešno oddana, starši pa bodo na vpisani e-mail naslov prejeli izpisano prijavnico.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI