DomovNoviceZePeeMove prvomajske počitnice

ZePeeMove prvomajske počitnice

Še malo in ponovno se bomo družili ZePeeMovi počitnikarji. Prvomajske počitnice so pred vrati in z njimi tudi nov, zabavno ustvarjalen počitniški program.

Aktivnosti počitniškega programa so brezplačne, je pa potrebna predhodna prijava otrok na tel. št. 02 229 94 50, 040 433 511 ali na e-naslov info.dum@zpm-mb.si. V okviru prvomajskih počitnic se varstvo otrok ne izvaja. Vse starše, ki otroka letos prvič vpisujejo v naše aktivnosti, prosimo, da ob prvem prihodu otrok s seboj prinesejo izpolnjeno in podpisano Izjavo staršev oz. skrbnikov. Hvala.

Program prvomajskih počitnic

USTVARJALNICA kreativne delavnice v Domu ustvarjalnosti mladih na Razlagovi 16, Maribor (DUM)

– vsak dan med 8:00 in 16:00 uro –

MAGNETOMANIJA      Okrasni magnetki krasijo vrata marsikaterega domačega hladilnika. Le redko pa se med njimi skriva magnetek, ki smo ga izdelali sami. Tako se bomo podali na pot izdelave okrasnih magnetkov, spoznavali različne tehnike, pristope in materiale ter ustvarili čisto svoje magnetke.

CVETOČI PAPIR      Izdelovanje rož iz papirja je umetnost z zelo dolgo tradicijo. Tudi sami bomo postali mojstri izdelovanja različnih modelov papirnatih rož ter združeni ustvarili pravo malo rožno instalacijo.

DOŽIVETJA S POTEPANJA – kratki izleti polni doživetij

– pričetek zbiranja ob 11:30 uri v DUM-u –

29.  april 2024 – Gumitvistanje v mestnem parku      “Ema, esasa, ema voli jastreba…,” je samo ena gumitwist igra. Spoznali pa bomo še druge in morda izumili tudi kakšno svojo.

30. april 2024 – Doživljajsko igrišče      V Malem betnavskem gozdu nas čaka prav posebno doživetje. Zabavali se bomo na najboljšem igrišču v mestu – doživljajskem.

Število otrok je omejeno na največ 25 udeležencev. Potepamo se večinoma peš, zato je v primeru slabega vremena zaželena primerna obutev in dežnik.

 

 

 

 PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI