DomovNoviceTabora za nadarjene – zimske počitnice

Tabora za nadarjene – zimske počitnice

V času zimskih počitnic pripravljamo tematska tabora za nadarjene učence – KREATIVNO PISANJE in GLEDALIŠČE ter LOGIKA (Tabor_februar_najava_2017).

ZA KOGA? 

ZA UČENCE od 5. do 9. RAZREDA, – ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju in – imajo identifikacijo o nadarjenosti.

KJE?        

NA DOMU MILOŠA ZIDANŠKA NA POHORJU (Hočko Pohorje 38, 2208 Pohorje)

KAJ in KDAJ?  

LOGIKA (7. – 9. razred) ali KREATIVNO PISANJE (5. – 7. razred)

Če ti je blizu pisanje, ustvarjanje v rimah, morda ti bolj odgovarja proza ali celo gledališče – ni pomembno, za vse se bo našel čas in prostor za prikaz ustvarjalnosti. Če so ti bližje zahtevne logične uganke in povezave med števili, kaj pa računalniki – potem je tabor logike zate.

  1. termin: 20. 2. – 23. 2. 2017: LOGIKA ali KREATIVNO PISANJE
  2. termin: 27. 2. – 2. 3. 2017: LOGIKA ali KREATIVNO PISANJE

Udeleženec se lahko v enem terminu udeleži le enega vsebinskega tabora.

CENA? 

105,00 EUR na udeleženca. Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 17. 2. 2017 za 1. termin in 24. 2. 2017 za 2. termin.

 

PRIJAVA? 

IZPOLNJENA PRIJAVNICA (Prijavnica_zima_2017) z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR do 13. 2. 2017 (1. termin) in 20. 2. 2017(2. termin) oz. do zapolnitve prostih mest (šteje se datum prejema prijavnice).

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za letovanje otrok v letu 2016 (Kriteriji_subvencioniranje_zima_2017). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2015.

V prilogah najdete prijavnico in obvestilo o taboru z dodatnimi informaciji ter lestvico za subvencionirano plačilo tabora. Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI