DomovNoviceTabora za nadarjene – NOVINARSKI in LOGIKA – utrinki

Tabora za nadarjene – NOVINARSKI in LOGIKA – utrinki

Tabor je zaključen. Utrinke tabora najdete v glasilu ODBIT(O), ki so ga pripravili na novinarskem taboru, fotografije pa tudi tukaj.

Tudi v šolskem letu 2016/2017 nadaljujemo s tabori za nadarjene učence. V času jesenskih počitnic pripravljamo tematska tabora za nadarjene učence – NOVINARSKI TABOR  in LOGIKA.

ZA KOGA? 

ZA UČENCE od 5. do 9. RAZREDA,  ki imajo identifikacijo o nadarjenosti in izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju.

KJE?        

DOM VIRC, Poreč (Materada 38, 52440 Poreč, Hrvaška)

KAJ in KDAJ?  

Te zanimajo mediji, kako izgleda časopisna redakcija in kakšno je novinarsko življenje – če je tako, potem je zate novinarski tabor. So ti ljubše logične uganke, matematični izzivi in skrivnostne naloge – potem je zate logika. Kreativnost in ustvarjalnost bosta v ospredju, a dovolj časa bo tudi za aktivno preživljanje prostega časa (športne igre, sprehodi, ogled mesta Poreč, zabavni večer program in še kaj).

Vodji tabora: Katarina Šulek (novinarski tabor) in Katja Skubic(logika)

2. – 5. 11. 2016: NOVINARSKI TABOR (za učence od 6. – 9. razreda) ali LOGIKA (za učence od 5. – 7. razreda) – udeleženec se lahko udeleži le enega vsebinskega tabora.

CENA? 

115,00 EUR na udeleženca. Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 26. 10. 2016.

PRIJAVA? 

IZPOLNJENA PRIJAVNICA (prijavnica_jesenske_pocitnice_2016) z motivacijskim pismom (izpolni  udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR do ponedeljka, 24. 10. 2016 OZ. DO ZAPOLNITVE PROSTIH MEST.

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za letovanje otrok v letu 2016 (kriteriji_subvencioniranje_jesen_2016). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2015.

V prilogah najdete prijavnico in obvestilo o taboru z dodatnimi informaciji ter lestvico za subvencionirano plačilo tabora. Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI