DomovNoviceTabor za nadarjene (SŠ) – TABOR ZA VODJE (april 2016)

Tabor za nadarjene (SŠ) – TABOR ZA VODJE (april 2016)

V aprilu pripravljamo tabor za nadarjene dijake – TABOR ZA VODJE

ZA KOGA?    ZA DIJAKE od 1. do 4. LETNIKA, – ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju in – imajo identifikacijo o nadarjenosti oz potrdilo o pridobitvi Zoisove štipendije.

KJE?       DOM VIRC, Poreč (Materada 38, 52440 Poreč, Hrvaška)

KDAJ?    19. – 22. 4. 2016

CENA?   125,00 EUR na udeleženca Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 15. 4. 2016.

PRIJAVA? 

IZPOLNJENA PRIJAVNICA (Prijavnica_april_vodje_2016) z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA oz ZOISOVI ŠTIPENDIJI. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR do torka, 12. 4. 2016 OZ. DO ZAPOLNITVE PROSTIH MEST (šteje datum prejema prijavnice).

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice (Tabor_vodje_kriteriji_subvencioniranje). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2014.

V prilogah najdete prijavnico in obvestilo o taboru z dodatnimi informaciji ter lestvico za subvencionirano plačilo tabora. Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Udeleženci, ki so se v preteklosti že udeležili tabora za nadarjene v organizaciji ZPM Maribor, novega potrdila o identifikaciji nadarjenosti ne rabijo pošiljati (na prijavnico naj pripišejo katerega tabora so se udeležili).

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

Izvedbo tabora omogoča generalni pokrovitelj projekta Omogočimo sanje! Ustanova Rdeča žoga v sodelovanju s Slovenian Business Club.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI