DomovNoviceTabor za nadarjene (OŠ) – KEMIJSKI TABOR (april 2016)

Tabor za nadarjene (OŠ) – KEMIJSKI TABOR (april 2016)

V času prvomajskih počitnic pripravljamo tabor za nadarjene učence – KEMIJA

Včeraj (27. 4. 2016) je na tabor je odšlo 33 nadobudnih kemikov, ki so popoldan že prav pošteno zavihali rokave in je že vse v znamenju epruvet, kemikalij in poskusov. Če k temu dodamo še prijetno pomladansko vreme v Piranu, lahko poročamo o zadovoljnih mladih udeležencih. Utrinke že zbiramo, ogledate si jih lahko na tej povezavi.

 

ZA KOGA? 

ZA UČENCE od 6. do 9. RAZREDA, – ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju in – imajo identifikacijo o nadarjenosti.

KJE?        DOM POD OBZIDJEM, Piran (vrtna ulica 1a, 6330 Piran)

KDAJ?      27. – 29. 4. 2016

CENA?     85,00 EUR na udeleženca Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno najkasneje do 22. 4. 2016.

PRIJAVA? 

IZPOLNJENA PRIJAVNICA (Prijavnica_april_kemija_2016) z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA oz ZOISOVI ŠTIPENDIJI. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR do srede, 20. 4. 2016 OZ. DO ZAPOLNITVE PROSTIH MEST (šteje se datum prejema prijavnice).

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice (Tabor_kemija_kriteriji_subvencioniranje). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2014.

V prilogah najdete prijavnico in obvestilo o taboru z dodatnimi informaciji ter lestvico za subvencionirano plačilo tabora. Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

Udeleženci, ki so se v preteklosti že udeležili tabora za nadarjene v organizaciji ZPM Maribor, novega potrdila o identifikaciji nadarjenosti ne rabijo pošiljati (na prijavnico naj pripišejo katerega tabora so se udeležili).

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

Izvedbo tabora omogoča generalni pokrovitelj projekta Omogočimo sanje! Ustanova Rdeča žoga v sodelovanju s Slovenian Business Club.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI