DomovNovicePoletni tematski tabori

Poletni tematski tabori

V času poletnih počitnic pripravljamo tabore za nadarjene učence in dijake, ki jih bomo izvajali v Poreču, na Pohorju in v Marburgu.

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.

TABOR OŠ/SŠ* Starost TERMIN LOKACIJA CENA
KREATIVNA ANGLEŠČINA – zaseden 5. – 9. razred 29. 6. – 4. 7. 2018 POREČ 190,00 €
NEMŠČINA – zaseden OŠ in SŠ od 12. – 16. let 3. 8. – 12. 8. 2018 MARBURG  638,00 €
v sodelovanju s KUD CODA pripravljamo
SKUPAJ NA 440 Hz- glasbeni tabor OŠ in SŠ  od 12. – 16. let 24. – 29. 6. 2018  POHORJE  184,00 €

S klikom na izbran tabor najdete obvestilo o taboru, s klikom na ceno pa prijavnico za tabor.

PRIJAVA? 

Za prijavo NA KREATIVNO ANGLEŠČINO IN NEMŠČINO potrebujete IZPOLNJENO PRIJAVNICO z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA (za subvencioniranje). PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev (v primeru subvencioniranja tabora), SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR, Razlagova 16, 2000 Maribor do roka določenega za posamezen tabor.

Za prijavo NA GLASBENI TABOR potrebujete IZPOLNJENO PRIJAVNICO, ki jo pošljete na KUD Coda na e-naslov info@kud-coda.org do roka določenega za tabor.

Starši lahko za tabor kreativne angleščine in nemščine uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice (priloga obvestila o taboru). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2017.

Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest (velja datum prejema prijavnice). Udeležence opozarjamo, da si morajo pravočasno pridobiti potrdilo o nadarjenosti. Tabori bodo izvedeni, če bo zadostno število prijav (vsaj dvajset).

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI