DomovNovicePoletni tabori 2019

Poletni tabori 2019

V času poletnih počitnic pripravljamo tabore za nadarjene učence in dijake, ki jih bomo izvajali v Poreču in v Marburgu.

Tabori so odlična priložnost, da mladi preživijo počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni učeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.

Pripravljamo (s klikom na izbran tabor najdete prijavnico za tabor, s klikom na ceno pa informacije o taboru):

PRIJAVA:

Za prijavo na oba tabora potrebujete IZPOLNJENO PRIJAVNICO z motivacijskim pismom (izpolni udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA (za subvencioniranje).

PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev (v primeru subvencioniranja tabora), SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR, Razlagova 16, 2000 Maribor do roka določenega za posamezen tabor oz do zapolnitve prostih mest.

Starši lahko za oba tabora uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice (priloga obvestila o taboru). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti VELJAVNO ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA.

Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest (velja datum prejema prijavnice). Udeležence opozarjamo, da si morajo pravočasno pridobiti potrdilo o nadarjenosti za uveljavljanje subvencije. Udeleženci, ki so se v preteklosti že udeležili taborov in priložili potrdilo o nadarjenosti, tega ne rabijo prilagati, ampak to ustrezno označijo na prijavnici. Tabori bodo izvedeni, če bo zadostno število prijav (vsaj dvajset).

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si

 


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI