DomovNoviceOdgovorna raba zaslonov in digitalnih vsebin

Odgovorna raba zaslonov in digitalnih vsebin

DELAVNICA ZA MLADE IN PREDAVANJE ZA STARŠE: ODGOVORNA RABA ZASLONOV IN DIGITALNIH VSEBIN

V okviru programa ODKLOP, ki naslavlja odgovorno in uravnoteženo uporabo zaslonov in digitalnih vsebin, vabimo na brezplačno delavnico za mlade od 11. leta naprej in predavanje za starše. Delavnica za mlade in predavanje za starše bosta potekali sočasno, v torek, 29. 8. 2023, od 16.30 do 18.30.

Na delavnici za mlade bomo na interaktiven način in v sproščenem vzdušju raziskovali tematike kot so razvoj odgovornega vedenja, kritično razmišljanje, digitalno v povezavi s telesom in čustvi ter odnosi in poklici v digitalnem svetu. Delavnico bosta vodili Anja Draksler in Tea Lovrenčič, izkušeni izvajalki delavnic Odklop.

Na predavanju za starše se bomo podrobneje, globlje iz z vidika staršev dotaknili podobnih vsebin kot jih bodo mladi spoznali na delavnici z namenom, da lahko mlade pri uporabi mobilnih naprav ustrezno podprete tudi starši. Predavanje bo v prvem delu zasnovano kot predaja informacij s strani izvajalke, potem pa bomo odprli prostor za vprašanja, deljenje vaših izkušenj in sproščen pogovor. Predavanje bo izvajala Tanja Veber, koordinatorica delavnic Odklop in mentorica izvajalcem delavnic.

Število mest na delavnici in predavanju je omejeno, zato vas prosimo za predhodno prijavo. Starši se lahko predavanja udeležite tudi, če vaš otrok ni udeležen na delavnici. Prijave zbiramo do 29. 8. 2023, do 12. ure, na tel. št. 040 433 511, 02 229 94 50 ali e-naslovu info.dum@zpm-mb.si.

Delavnica je del programa ODKLOP in poteka v sklopu širšega projekta »Recimo NE zasvojenosti«, ki ga izvaja Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenija, financira pa Ministrstvo za zdravje RS.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI