DomovNoviceProsto delovno mesto Programski sodelavec

Prosto delovno mesto Programski sodelavec

Pri ZPM Maribor sporočamo, da imamo s 1.7.2024 prosto delovno mesto Programski sodelavec v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor.

Objava prostega delovnega mesta je izvedena 29. maja 2024 na Zavodu RS za zaposlovanje, OE Maribor.

Programskega sodelavca (v nadaljevanju sodelavca – nevtralno za ženske in moške) zaposlimo  s 1. julijem 2024  za določen čas 7 mesecev, s poskusnim delom 2 meseca. Delo je operativno in administrativno. Možno podaljšanje zaposlitve v letu 2025.

Pričakujemo, da imajo kandidati / kandidatke (v nadaljevanju kandidat nevtralno za ženske in moške) doseženo izobrazbo VI. stopnje in vsaj eno leto primernih delovnih izkušenj pri delu v programih ali projektih, podobnih programom ZPM – izkušnje so lahko pridobljene tudi pri neformalnem delu (prostovoljstvo, študentsko delo, javna dela)

Delovne izkušnje kandidatov bomo primerjali s potrebami dela in nalog programskega sodelavca.

Pričakovana znanja in sposobnosti:
Aktivno znanje slovenskega jezika, aktivno znanje enega tujega jezika, poznavanje dela z informacijsko-komunikacijskimi tehnologijami (dela na računalniku v okolju Windows, iskanje informacij na spletu, objave na družabnih omrežjih, uporaba »pametnega« telefona), vozniški izpit B kategorije, razvite ročne spretnosti, razvite komunikacijske veščine in ustvarjalno razmišljanje

Pri novem sodelavcu si želimo zanesljivosti, organizacijske sposobnosti, pripravljenost na dodatno izobraževanje.

Predviden delovni čas:
dopoldan, občasno popoldan, pripravljenost na delo v vseh počitniških terminih

Okvirne naloge:  

  1. Izvajanje  vsebinskih aktivnosti v DUM Maribor (organiziranje kadra v INFO DUM, po potrebi uvajanje novih sodelavcev iz javnih del, Koordiniranje in načrtovanje optimalne uporabe prostorov DUM, načrtovanje obiska organiziranih skupin DUM, trženje in promocija programov, ki se izvajajo v DUM, oz. jih izvaja na terenu ZPM Maribor in organiziranje kadra, ki izvajajo programe.
  2. Pomoč pri organizaciji in izvedbi drugih dogodkov, prireditvah, ki jih organizira ZPM ali drugi organizatorji, sodelovanje in po potrebi nadomeščanje sodelavcev na projektnem delu ali  drugih delih, skrb za logistične-tehnične zadeve na prireditvah, fotografiranje in snemanje na prireditvah
  3. Skrb za material – načrtovanje potreb, nabava, racionalizacija nabave, iskanje donatorjev in sponzorjev za finančno ali  materialno podporo
  4. Objavljanje vsebin ZPM Maribor v socialnih omrežjih in na spletnih kanalih – snemanje in priprave fotografij, video predstavitev, priprava objav na družabnih omrežjih

V kolikor menite, da je delo zanimivo za vas oz. ste prav vi primerni za takšno delo, se nam predstavite, nam izrazite svoj interes po morebitnem sodelovanju. Opišite svoje kompetence in izkušnje, dodajte dokazila.

Kontaktirali bomo tiste ponudnike/kandidate, katerih ponudba bo najprimernejša in zanimiva.

To obvestilo je dodatek, informacija k objavi prostega delovnega mesta. Objava prostega delovnega mesta je izvedena skladno s kadrovskim postopkom pri ZPM Maribor.

Svoje ponudbe pošljite tajništvu ZPM Maribor izključno po e-pošti (zpm@zpm-mb.si). Rok za prijavo kandidatov 3. 6. 2024.

Maribor, 29. maj 2024

Božo Raušl,
sekretar ZPM MariborPROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI