DomovNovicePRILETI NA POHORJE! Za mlade med 12. in 15. letom starosti

PRILETI NA POHORJE! Za mlade med 12. in 15. letom starosti

Prileti na Pohorje tudi ti!

Počitniški program na Domu Miloša Zidanška na Pohorju je namenjen mladim od 12. do 15. leta starosti, ki bi želeli del počitnic aktivno preživeti v naravi v družbi vrstnikov. Vključuje naravoslovne in športne vsebine, kot so delavnice v naravi, raziskovanje gozdnih prebivalcev, orientacijski tek, piknik ob tabornem ognju, pohodništvo. Tabor izvajamo v sklopu mentorskega programa Ti to zmoreš.

Tabor poteka od 22. do 24. avgusta, vsak dan od 7:45 do 16:15. Zbirno mesto in mesto povratka je Spodnja postaja Vzpenjače. Cena je znižana na 35,00 € in vključuje malico, kosilo, vožnjo z gondolo in programske dejavnosti.

 

PRIJAVE:
Prijave so možne le za vse tri dni (od ponedeljka do srede). Izpolnjeno PRIJAVNICO pošljite ali oddajte na naslov ZPM Maribor, Razlagova ul. 16 ali pošljite skenirano po e-pošti na monja@zpm-mb.si. Lahko se prijavite tudi po telefonu na 051 363 351, prijave še zbiramo.

K prijavnici je potrebno priložiti IZJAVO STARŠEV/SKRBNIKOV o seznanitvi s potekom počitniških dejavnosti oz. podpisano izjavo oddati najkasneje na dan vključitve (prijavnica in izjavi sta na voljo tudi v informacijski pisarni INFO-DUM). 

CENA:
Cena tridnevnega programa za mlade je  80,00 € 35,00 € in vključuje program, vožnjo z gondolo, malico in kosilo.
Finančne obveznosti morajo biti poravnane pred pričetkom programa.

 

Delite med prijatelje!


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI