DomovNoviceMladi za napredek Maribora – zagovori

Mladi za napredek Maribora – zagovori

30. marca 2020 bi z zaključno prireditvijo v Narodnem domu zaključili letošnji program Mladi za napredek Maribora. Na prireditvi bi razglasili rezultate in podelili nagrade najboljšim posameznim avtorjem, mentorjem in šolam.

Zaradi znanih razmer v zvezi s korona virusom pa tega žal ne moremo storiti, ker zagovorov še niso opravili vsi avtorji letos oddanih nalog in inovacijskih predlogov. Ko bodo opravljeni vsi zagovori, upamo da kmalu, vas bomo obvestili o nadaljnjih aktivnostih. Naš namen je, da vse začrtane aktivnosti izvedemo takoj, ko se bodo stvari normalizirale.

Mnogi izmed vas veste, da na zaključni prireditvi razglasimo rezultate, posebej čestitamo najboljšim in tistim tudi najbolj vztrajnim. Tudi letos si za vas želimo pripraviti takšno prireditev, vendar pa je v tem trenutku in tudi naslednjih dneh ne bomo mogli izvesti. Si pa to zelo želimo. Tudi organizatorji Mladi za napredek Maribora se prilagajamo trenutni situaciji, predvsem pa si želimo, da bi uspeli letos vsem vam avtorjem, mentorjem, šolskim koordinatorjem in vsem, ki podpirajo mlade raziskovalce, čestitati v živo.

Ob tem vas obveščamo, da je rok za prijavo na državno srečanje, napovedan za 10. 4. 2020, prestavljen. Več bo znano po koncu epidemije, ko bo organizator (ZOTKS) podal nova navodila za državno srečanje mladih raziskovalcev.

Posebno obvestilo:

  • ZAGOVOR ZA PODROČJE UMETNOSTI bo v SREDO, 8. 4. 2020, ob 14.00 za SŠ nalogo in ob 14.30 za OŠ naloge. Zagovor bo potekal na daljavo. Avtorji in mentorji so bili obveščeni.
  • ZAGOVOR ZA PODROČJE TURIZMA bo v PETEK, 10. 4. 2020, ob 15.30 za OŠ naloge. Zagovor bo potekal na daljavo. Avtorji in mentorji so bili obveščeni.

Vsem želimo vse dobro, ostanite zdravi in ostanite doma.

Za vsa vprašanja vam je na voljo koordinatorica programa Mladi za napredek Maribora Urša Žiger na ursa@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI