DomovNoviceMladi za napredek Maribora – zagovori nalog

Mladi za napredek Maribora – zagovori nalog

Znani so termini za zagovore raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov, ki so jih avtorji oddali na letošnji natečaj, za vsa področja. Zagovori potekajo po predvidenem urniku, morebitne spremembe objavljamo spodaj (13. 3. 2020).

Tudi danes, 13. 3. 2020, bodo zagovori še potekali po predvidenem urniku, saj želimo avtorjev omogočiti, da lahko svoje naloge zagovarjajo. Zagovori potekajo v manjših skupinah, do največ štiri naloge naenkrat, če jih je več, jih razdelimo na manjše. Prosimo, da vsi udeleženci dosledno upoštevajo navodila za ravnanje v zvezi z koronavirusom. Tudi sami se držimo vsega priporočenega (da na zagovorih niso osebe, ki kažejo znake bolezni), poleg tega, pred vsako skupino očistim tipkovnico, miško in ostalo tehnično opremo, ki je namenjena raziskovalcem. Eno razkužilo je tudi v učilnici, kjer potekajo zagovori. Pred pričetkom zagovorov prostor tudi dobro prezračimo. Ne pozabimo, da je higiena rok najboljša preventiva.  

Zagovori na interdisciplinarnem področju bodo v torek, 10. 3. 2020, za področje zdravstvo bodo zagovori v sredo, 11. 3. 2020..

Zagovori bodo potekali na Lesarski šoli Maribor, Lesarska ulica 2, razen za področje fizika.

Posebno opozorilo: Na področju elektrotehnika in računalništvo (srednje šole) so skupine razdeljene ter psihologija in pedagogika (osnovne šole). Prosimo vas, da upoštevate začetek zagovorov vaše skupine.

Spremembe:

1. Zagovori na področju VARNOST V CESTNEM PROMETU bodo v petek, 6. 3. 2020, s pričetkom ob 15.30.

2. Zagovori na področju VETERINARSTVO bodo v torek, 10. 3. 2020, s pričetkom ob 13.00.

3. Zagovori na področju UMETNOSTI  NE BODO v sredo, 18. 3. 2020. Nov termin sporočimo pravočasno, predvidoma pa bo prvo sredo, ko bo spet potekal redni pouk. Vse avtorje in mentorje bomo pravočasno obvestili.

4. Zagovori na področju TURIZMA NE BODO v petek, 13. 3. 2020. Nov termin sporočimo pravočasno, predvidoma pa prvi teden, ko bo spet potekal redni pouk. Vse avtorje in mentorje bomo pravočasno obvestili.

Vse avtorje prosimo, da na svoje predstavitve pridete vsaj 10 minut pred pričetkom zagovorov, da se boste lahko pravočasno pripravili na svoje predstavitve. Vse avtorje prav tako prosimo, da se na predstavitev svoje naloge skrbno pripravite. Sama predstavitev naj ne traja več kot deset minut, sledijo še vprašanja komisije. Vprašanja na zagovorih lahko postavlja samo komisija. Zagovori bodo potekali na Lesarski šoli Maribor, Lesarska ulica 2. V avli šole bo informacijska točka, kjer vam bo za vsa pojasnila na voljo koordinatorica programa. Učilnice zagovorov bodo objavljene na oglasni deski v informacijski točki.

Termine najdete tukaj.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI