DomovNoviceMladi za napredek Maribora – zagovori

Mladi za napredek Maribora – zagovori

V času med 15. – 23. 4. 2021 bodo potekali zagovori oddanih raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov. Zagovori bodo potekali na daljavo, v okolju Zoom. Navodila za uporabo platforme Zoom so tukaj. Termine najdete tukaj.

Povezava do zagovorov
Termin zagovorov: 15. – 24. 4. 2021, vsak dan v skladu z razporedom od 13.00 naprej
Povezava do zagovorov: https://us02web.zoom.us/j/82596176737?pwd=RlNQQ3FUVzh3dmw5MjJuWlhJcXNiQT09
Meeting ID: 825 9617 6737
Passcode: 386268

Info tabla – Seznam nalog z avtorji, mentorji in šolo, dne 23. 4. 2021

Posebno opozorilo: Na področju elektrotehnika in računalništvo (srednje šole) ter na interdisciplinarnem področju so skupine razdeljene. Prosimo vas, da upoštevate začetek zagovorov vaše skupine, čeprav ste vabljeni, da poslušate vse zagovore vašega področja.

Še nekaj navodil oz priporočil za zagovore:
Podrobna navodila za uporabo platforme Zoom in izvedbo zagovorov najdete tukaj.
– Vse avtorje prosimo, da na svoje predstavitve pridete oz se priključite vsaj 10 minut pred pričetkom zagovorov na vašem področju, da se boste lahko pravočasno pripravili na svoje predstavitve.
– Po vstopu izberete ustrezno sobo – vaše področje.
Poskrbite, da boste ustrezno poimenovani. Z vašim imenom in priimkom, kar pomeni, da ne uporabljate kratic, vzdevkov, … .
– Imejte izklopljen mikrofon, le takrat, ko ste vi na vrsti za zagovor (predstavitev in vprašanja komisije) vklopite mikrofon – to omogoča lažji prenos in manj motečih dejavnikov.
– Kamero morate imeti nujno vklopljeno med zagovorom – sicer je lahko izklopljena.
– Vse avtorje prav tako prosimo, da se na predstavitev svoje naloge skrbno pripravite. Sama predstavitev naj ne traja več kot deset minut, sledijo še vprašanja komisije. Vprašanja na zagovorih lahko postavlja samo komisija.
Projekcijo si morate nujno pripraviti preden pričnete z zagovori. To pomeni, da jo odprete in nato, ko želite delite zaslon (Share Screen). Ko zaključite s predvajanjem projekcije (konec vaše predstavitve) jo zaprite – stop share
Priporočamo uporabo računalnika za nemoteno sodelovanje in predvajanje projekcije.
Avtorji in mentorji morajo biti prisotni od začetka do konca zagovorov raziskovalnega področja, na katerem zagovarjajo svojo nalogo, razen na tistih področjih, ki so razdeljena. Čeprav tudi tam priporočamo naj so prisotni vas čas.

V primeru težav v času zagovorov bomo za vas dosegljivi na številki 02/229-69-15 ali 040-433-766 ali po e-pošti ursa@zpm-mb.si.

Želimo vam dobro opravljene zagovore.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI