DomovNoviceMladi za napredek Maribora – termini zagovorov, končni

Mladi za napredek Maribora – termini zagovorov, končni

V času med 6. 3. in 16. 3. 2024 bodo potekali zagovori oddanih raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov. Termini zagovorov

Spremembe: 

  1. sociologija OŠ  1. skupina ima zagovor v torek, 12. 3. 2024, ob 15.30 (namesto v petek, 8. 3. ob 14.00)
  2. tekstilstvo SŠ, zagovor bo v četrtek 14. 3. 2024, ob 18.00 (namesto ob 17.00)

Posebno opozorilo 1: Na področju psihologija in pedagogika (osnovne šole) so skupine razdeljene. Prosimo vas, da upoštevate začetek zagovorov vaše skupine, čeprav ste vabljeni, da poslušate vse zagovore vašega področja.

Posebno opozorilo 2: Zagovor za področje sociologija OŠ je razdeljen v dva termina. Prosimo vas, da upoštevate termin zagovorov vaše naloge.

Posebno opozorilo 3: Zagovori na interdisciplinarnih področju bodo 13. 3. 2024. Zagovori potekajo v dveh skupinah. Razdelitev je po področjih raziskovanja, skupaj za OŠ in SŠ, ocenjevanje je seveda ločeno.

Posebno opozorilo 3: zagovor za področje fizike bo na Fakulteti za naravoslovje in matematiko.

Termini zagovorov.

Zagovori bodo potekali na Lesarski šoli Maribor, Lesarska ulica 2.

Vse avtorje prosimo, da na svoje predstavitve pridete vsaj 10 minut pred pričetkom zagovorov, da se boste lahko pravočasno pripravili na svoje predstavitve. Vse avtorje prav tako prosimo, da se na predstavitev svoje naloge skrbno pripravite. Sama predstavitev naj ne traja več kot deset minut, sledijo še vprašanja komisije. Vprašanja na zagovorih lahko postavlja samo komisija.

Zagovori bodo potekali na Lesarski šoli Maribor, Lesarska ulica 2. V avli šole bo informacijska točka, kjer vam bo za vsa pojasnila na voljo koordinatorica programa. Učilnice zagovorov bodo objavljene na oglasni deski v informacijski točki.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI