DomovNoviceMladi za napredek Maribora – rezultati

Mladi za napredek Maribora – rezultati

Rezultati programa Mladi za napredek Maribora 2023

4. 4. 2023 smo z zaključno prireditvijo v narodnem domu, razglasili rezultate letošnjega srečanja Mladi za napredek Maribora 2023. Razglasili smo rezultate in podelili nekaj posebnih nagrad najboljšim posameznim avtorjem, mentorjem in šolam.

Med osnovnimi šolami se je po številu točk na prvo mesto uvrstila OŠ Toneta Čufarja, sledita ji OŠ Angela Besednjaka in OŠ Janka Padežnika.

Za najboljšega mentorja je bila razglašena Ksenija Popošek iz OŠ Janka Padežnika.

Prvo nagrado med avtorji, nagrado Zveze prijatelje mladine Maribor, so prejele JULIJA BEVC, AJDA CIZL in TINA ZAVEC iz OŠ Franceta Prešerna Maribor za nalogo LECTARSTVO, MEDIČARSTVO IN SVEČARSTVO V MARIBORU IN DRUGIH SLOVENSKIH KRAJIH (področje naravna in kulturna dediščina).

Nagrado Pustolovščina, za šolo, ki je v primerjavi s preteklim letom najbolj napredovala, je prejela III. gimnazija Maribor.

II. gimnazija je bila razglašena za najuspešnejšo šolo med srednjimi šolami, Srednja elektro-računalniška šola je zasedla drugo mesto, na tretje se je uvrstila Prva gimnazija Maribor.

Za najboljšo mentorico je bila razglašena Katja Holnthaner Zorec iz II. gimnazije Maribor.

Letos smo podelili nagrado dr. Brede Žerjal, nagrado med srednješolci, smo podelili avtorjema ROK LAMPREHT in VID POTOČNIK iz Lesarske šole Maribor, za inovacijski predlog s področja lesarstva LESEN OVITEK ZA TELEFON.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, čestitke veljajo tudi vsem avtorjem in mentorjem, ki so v letošnjem letu uspešno pripravili in zagovarjali svoje izdelke.

Rezultate letošnjega natečaja najdete tukaj. Objavili smo tudi seznam nagrajencev za in .


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI