DomovNoviceMladi za napredek Maribora – rezultati

Mladi za napredek Maribora – rezultati

3. aprila 2019 smo z zaključno prireditvijo v Narodnem domu zaključil letošnji program Mladi za napredek Maribora. Na prireditvi so bili razglašeni rezultati in podeljene nagrade najboljšim avtorjem, mentorjem in šolam.

Med osnovnimi šolami se je po številu točk na prvo mesto uvrstila OŠ Janka Padežnika Maribor, sledita ji OŠ borcev za severno mejo Maribor in OŠ Bojana Ilicha Maribor. Za najboljšo mentorico je bila razglašena Mateja Slana Mesarič iz OŠ Janka Padežnika Maribor.

Prvo nagrado med osnovnošolci, nagrado Zveze prijatelje mladine Maribor, je prejela Maša Pohar iz OŠ Ludvika Pliberška Maribor.

Nagrado Pustolovščina, za šolo, ki je v primerjavi s preteklim letom najbolj napredovala, je prejela OŠ Martina Konšaka Maribor.

II. gimnazija je bila najuspešnejša šola med srednjimi šolami, Srednja elektro-računalniška šola je zasedla drugo mesto, na tretje se je uvrstila Srednja šola za oblikovanje. Za najboljšo mentorico je bila razglašen Katja Holnthaner Zorec iz II. gimnazije Maribor.

Prvo nagrado med srednješolci, nagrado dr. Brede Žerjal, je prejel Vitja Kos Krštinc iz Srednje gradbene šole in gimnazije Maribor.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, čestitke pa veljajo tudi vsem ostalim avtorjem in mentorjem!

Rezultate letošnjega natečaja najdete tukaj.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI