DomovNoviceMladi za napredek Maribora – razglasitev rezultatov

Mladi za napredek Maribora – razglasitev rezultatov

Prijazno vas vabimo na virtualno razglasitev letošnjih rezultatov. 

Ta petek, 7. 5. 2021, ob 15.30 za osnovne šole in ob 16.30 za srednje šole bomo uradno objavili letošnje rezultate Mladi za napredek Maribora 2021.

Razglasitev rezultatov in posameznih nagrajencev bomo prenašali v živo iz svečane dvorane Rotovž, prenos bo preko našega Facebooka. Za prenos v živo kliknite neposredno na povezavo https://www.facebook.com/ZPMMaribor/live/. S prenosom bomo pričeli točno ob uri, osvežite stran, če ne boste videli prenosa razglasitve rezultatov.

Razglasitev rezultatov bo potekala iz svečane dvorane Rotovž, kjer bosta mlade raziskovalce pozdravila in jim prva čestitala podžupan MO Maribor dr. Samo Peter Medved in predsednica ZPM Maribor Nina Babič. S svojim glasbenim nastopom bo razglasitev obogatil Vito Beton, letošnji raziskovalec, program so pripravili in ga bodo vodili Nomi Hrast, Anej Irgolič in Nina Simonič (nekdanji raziskovalci).

V petek bomo razglasili rezultate in tudi nekaj posameznih nagrajencev. Po razglasitvi rezultatov bomo le-te objavili na tej strani.

Vabljeni!


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI