DomovNoviceMladi za napredek Maribora – državno srečanje, rok za prijavo

Mladi za napredek Maribora – državno srečanje, rok za prijavo

Znan je rok prijave predlaganih nalog na državno srečanje: 6. junij 2020. Seznam nalog predlaganih za državno srečanje.

ZPM Maribor bo zagotovo moral opraviti elektronsko prijavo nalog. Za potrebe elektronske prijave bo potrebno koordinatorici programa pri ZPM Maribor Urši Žiger, posredovati elektronske izvode nalog na naslov raziskovalci@zpm-mb.si, najkasneje do petka, 5. 6. 2020 do 12. 00. Oddaja elektronskega izvoda bo obvezna in posebej opozarjamo, da je to izvod, ki ga bodo brali ocenjevalci. 

Ob oddaji nalog na državno srečanje predlagamo, da avtorji naloge ustrezno pregledajo, popravijo in pripravijo v skladu z razpisnimi pogoji državnega srečanja. Prav tako svetujemo, da avtorji upoštevajo morebitna navodila, ki so jih na zagovoru posredovale ocenjevalne komisije. Nekatere naloge smo preusmerili na drugo področje, kot so bili oddani na našem regijskem srečanju, upoštevajte to spremembo

Podrobnejša navodila so prejeli šolski koordinatorji in vam jih bodo posredovali.

Šole morajo poskrbeti za oddajo tiskanega izvoda naloge, na naslov organizatorja državnega srečanja (Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Borovnjakova 1, 9000 Murska Sobota).

Ob oddaji nalog na državno srečanje torej predlagamo, da avtorji naloge ustrezno pregledajo, popravijo in pripravijo v skladu z razpisnimi pogoji državnega srečanja. RAZPIS 54. SREČANJE MLADIH RAZISKOVALCEV SLOVENIJE 2020, kjer so natančno določeni kriteriji in pogoji udeležbe (kvote za udeležbo).

Za več informacij vam je na voljo Urša Žiger na 02/229-69-15 ali ursa@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI