DomovNoviceMladi za napredek Maribora 2018 – rezultati

Mladi za napredek Maribora 2018 – rezultati

4. aprila 2018 smo z zaključno prireditvijo v Narodnem domu zaključili letošnji program Mladi za napredek Maribora. Na prireditvi so bili razglašeni rezultati in podeljene nagrade najboljšim posameznim avtorjem, mentorjem in šolam.

Med osnovnimi šolami se je po številu točk na prvo mesto uvrstila OŠ Janka Padežnika, sledita ji OŠ Ludvika Pliberška  in OŠ bratov Polančičev.

Za najboljšo mentorico je bila razglašena Brigita Godec Kopčič iz OŠ Ludvika Pliberška.

Prvo nagrado med avtorji, nagrado Zveze prijatelje mladine Maribor, je prejel Filip Teodor Paluc iz OŠ Franca Rozmana-Staneta.

Nagrado Pustolovščina, za šolo, ki je v primerjavi s preteklim letom najbolj napredovala, je prejela OŠ borcev za severno mejo.

II. gimnazija je bila razglašena za najuspešnejšo šolo med srednjimi šolami, Srednja elektro-računalniška šola je zasedla drugo mesto, na tretje se je uvrstila Prva gimnazija Maribor.

Za najboljšo mentorico je bila razglašena Zdenka Keuc iz II. gimnazije Maribor.

Letos smo podelili nagrado dr. Brede Žerjal, nagrada za samostojnega avtorja med srednješolci, avtorici Maši Predin iz II. gimnazije Maribor.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, čestitke pa veljajo tudi vsem avtorjem in mentorjem, ki so v letošnjem letu uspešno pripravili in zagovarjali svoje izdelke.

Rezultate letošnjega natečaja najdete tukaj.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI