DomovNoviceMladi za napredek Maribora 2017 – rezultati

Mladi za napredek Maribora 2017 – rezultati

6. aprila 2017 smo z zaključno prireditvijo v Narodnem domu zaključil letošnji program Mladi za napredek Maribora. Na zaključni prireditvi so bili razglašeni rezultati in podeljene nagrade najboljšim posameznim avtorjem, mentorjem in šolam.

Med osnovnimi šolami se je po številu točk na prvo mesto uvrstila OŠ Janka Padežnika, sledita ji OŠ bratov Polančičev in OŠ Ludvika Pliberška.

Za najboljšega mentorja je bil razglašen Jožef Senekovič iz OŠ Bojana Ilicha.

Prvo nagrado med avtorji, nagrado Zveze prijatelje mladine Maribor, sta prejeli Pia Grujčič in Tinkara Drstvenšek iz OŠ Toneta Čufarja.

Nagrado Pustolovščina, za šolo, ki je v primerjavi s preteklim letom najbolj napredovala, je prejela OŠ bratov Polančičev.

II. gimnazija je bila razglašena za najuspešnejšo šolo med srednjimi šolami, Srednja elektro-računalniška šola je zasedla drugo mesto, na tretje se je uvrstila Srednja šola za oblikovanje.

Za najboljšega mentorja je bil razglašen Milan Ivič iz Srednje elektro-računalniške šole Maribor.

Letos smo podelili nagrado dr. Brede Žerjal, nagrada za samostojnega avtorja med srednješolci, avtorju Metodu Cvetko iz Lesarske šole Maribor.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, čestitke pa veljajo tudi vsem avtorjem in mentorjem, ki so v letošnjem letu uspešno pripravili in zagovarjali svoje izdelke.

Rezultate letošnjega natečaja najdete tukaj.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI