DomovNoviceMLADI RAZISKOVALCI – predavanje o pripravi nalog

MLADI RAZISKOVALCI – predavanje o pripravi nalog

Naloge za letošnje srečanje ste že prijavili. V želji, da bi se na pripravo in izvedbo nalog dobro pripravili, tudi letos pripravljamo predavanje o pripravi nalog. Trenutna situacija v zvezi s koronavirusom nam ne omogoča predavanja v živo. Smo pa za vas pripravili virtualno predavanje (preko video konference).
Na predavanju vam bo koordinatorica programa predstavila nekaj napotkov za izdelavo nalog, spoznali bomo osnovne faze raziskovanja, obvezne elemente v tiskanem izvodu, opozorili na najpogostejše napake pri pripravi nalog, na katere opozarjajo ocenjevalci, kakšna je razlika med seminarsko nalogo in raziskovalno nalogo. Predavanje bo trajalo cca 45 minut, nato vam bomo na voljo tudi za vsa vprašaja. Zaradi omejenega števila udeležencev je nujno, da se vsi zainteresirani prijavijo. V primeru, da bi bil interes velik, bom pripravila dodatne termine.

Pripravili smo naslednje termine predavanj:
– 26. 11. 2020 ob 14. 30 – priporočamo za OŠ – polno
– 1. 12. 2020 ob 14.30 – priporočamo za SŠ – polno
– 3. 12. 2020 ob 14.30 – priporočamo za OŠ
– 8. 12. 2020 ob 14.30 – priporočamo za SŠ – polno
– 10. 12. 2020 ob 14.30 – priporočamo za SŠ

Na predavanje se prijavite s pomočjo prijavnice. Obvezno morate vnesti svoj e-naslov, kamor bomo, vsem prijavljenim, na dan predavanja poslali povezavo do video srečanja, ki bo potekalo v okolju Zoom. Zaradi omejenega števila udeležencev je nujno, da se vsi zainteresirani prijavijo. V primeru, da bi bil interes velik, bomo pripravili dodatne termine predavanj.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI