DomovNoviceMLADI RAZISKOVALCI – predavanje o pripravi nalog

MLADI RAZISKOVALCI – predavanje o pripravi nalog

Naloge za letošnje srečanje ste že prijavili. V želji, da bi se na pripravo in izvedbo nalog dobro pripravili, tudi letos pripravljamo predavanje o pripravi nalog. V želji, da bi se na pripravo in izvedbo nalog dobro pripravili, že nekaj let, pripravljamo predavanje o pripravi nalog. Že lani smo izvedli predavanje na daljavo, preko videokonference, ki ga ponujamo tudi letos.

Projekcija predavanja.

Na predavanju vam bo koordinatorica programa predstavila nekaj napotkov za izdelavo nalog, spoznali bomo osnovne faze raziskovanja, obvezne elemente v tiskanem izvodu, opozorili na najpogostejše napake pri pripravi nalog, na katere opozarjajo ocenjevalci, kakšna je razlika med seminarsko nalogo in raziskovalno nalogo. Predavanje bo trajalo cca 45 minut, nato vam bomo na voljo tudi za vsa vprašaja. Zaradi omejenega števila udeležencev je nujno, da se vsi zainteresirani prijavijo. V primeru, da bi bil interes velik, bom pripravila dodatne termine.

Pripravili smo naslednja termina predavanj:
– 2. 12. 2021 ob 14.30
– 7. 12. 2021 ob 14.30

Na predavanje se prijavite s pomočjo prijavnice. Obvezno morate vnesti svoj e-naslov, kamor bomo, vsem prijavljenim, na dan predavanja poslali povezavo do video srečanja, ki bo potekalo v okolju Zoom. Zaradi omejenega števila udeležencev je nujno, da se vsi zainteresirani prijavijo. V primeru, da bi bil interes velik, bomo pripravili dodatne termine predavanj.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI