DomovNoviceKNEDLove kuharske čarovnije (Miklavž)

KNEDLove kuharske čarovnije (Miklavž)

V okviru Večgeneracijskega centra Štajerska pri ZPM Maribor želimo razširiti in poglobiti dejavnosti vezane na varstvo okolja in ohranjanje narave, spodbujanje zdravega načina življenja, samooskrbo in nepotrošniško miselnost. Med drugim želimo pokazati in naučiti, kako lahko na preprost način in iz zdravih sestavin pripravimo okusne jedi, pri tem pa prihranimo denar, varujemo okolje in bolj zdravo živimo.

Vabimo na KNEDLOVO KUHARSKO DELAVNICO (za vse generacije), ki bo v torek, 3. decembra 2019, ob 10. uri, v prostorih KUD Zvonka Antoličič Miklavž na Dravskem polju (Cesta v Rogozo 11).

Ker se bliža praznični čas, bomo tokrat pekli PIRINE MEDENJAKE, ki so decembrska poslastica v KNEDLovi kuhinji. Kulinarično popotovanje s KNEDLom je vselej igrivo in poučno doživetje, tako za otroke kot odrasle in malo starejše, z veliko mero pacanja, zabave, papcanja, smeha in ščepcem čarovnije.

Delavnico bo vodil karizmatični kuharski mojster Danilo Ivanuša – KNEDL, ki promovira zdravo prehrano, ustvarjalnost v kuhinji, starodavne kuharske modrosti ter učinke zdrave prehrane na naše zdravje in počutje.

Udeležba na delavnici je brezplačna, prijave zbiramo na tel. št. 041 532 119 ali na e-naslovu tadeja@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI