DomovNoviceDobrodelni puloverčki

Dobrodelni puloverčki

PONUDBO PODALJŠUJEMO DO 3. MARCA!

V prvem delu ponudbe, ki smo jo zaključili 30. 1., smo zbrali dobrodelna sredstva, ki sta dvema otrokoma iz socialno ogroženih družin omogočila brezplačno udeležbo na celodnevnem izletu med zimskimi počitnicami.

Neoddani puloverji so za prostovoljne prispevke na voljo še do 3. marca.

Dobra novica! Krasna gospa Marija Potočnik iz Maribora je tokrat že tretje leto zapored spletla čudovite pisane puloverje, jopice in kape in jih podarila v dober namen (neverjetnih 45 puloverjev in jopic ter 50 kapic!). Njene pletenine so skrbno ročno izdelane in vsaka je enkratna. Društvo Prijateljev Mladine Maribor in dedek Mraz sta jih nekaj že predala otrokom iz socialno šibkih okolij.

Preostali puloverji so na voljo v dobrodelni ponudbi. Celoten izkupiček bomo porabili za počitniške dejavnosti – za otroke iz socialno šibkih družin.

KAKO LAKO SODELUJETE?

    1. Oglejte si fotografije unikatnih čudovitih pletenin za otroke NA NAŠI FB STRANI. Morda najdete takšno, ki vam je všeč in bi v zameno zanjo bili pripravljeni donirati za dober namen.
    2. Kliknite na fotografijo puloverja ali jopice, za katero želite nameniti prostovoljni prispevek.
    3. Pod komentar vpišete prostovoljni znesek – znesek mora biti višji od predhodne ponudbe za vsaj 1 euro, drugih omejitev ni.
    4. Najboljši dobrodelni ponudnik bo 3. marca postal lastnik pletenine.

Hvala gospe Mariji za njeno srčnost in dobrodelnost ter vsem, ki ste in še boste sodelovali! Omogočili boste lepe spomine in nova doživetja za vse otroke.

Vašemu otroku, nečaku_inji, vnuku_inji, sosedu_i … pa boste polepšali hladne dni s pisanim toplim oblačilom, ki je bilo izdelano s skrbnostjo in ljubeznijo.

Za dodatne informacije in ogled pletenin v živo pokličite na 02 229 94 50 ali 040 433 511, pišite na info.dum@zpm-mb.si oz. nas obiščite v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor, na Razlagovi 16 (INFO-DUM v pritličju).

 

Prostovoljni prispevek se izvede z nakazilom na TRR. O podrobnostih nakazila bomo obvestili preko zasebnega sporočila. V kolikor s strani ponudnika ne bo odgovora, bomo puloverček oz. jopico ponudili drugemu najboljšemu dobrodelnemu ponudniku. Možen je osebni prevzem izdelkov v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor (Razlagova ulica 16), v primeru poštnega pošiljanja krije stroške poštnine naslovnik. Če v roku treh dni ne prejmemo prostovoljnega prispevka, postane lastnik izdelka drugi najboljši ponudnik, ki bo o takem izidu tudi pravočasno obveščen.

 


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI