DomovNoviceDelavnica za ženske: Povezana s svojim telesom (Ruše)

Delavnica za ženske: Povezana s svojim telesom (Ruše)

Telo je naš najdragocenejši tempelj. Povezane z njim smo darilo sebi in družbi. Skozenj poglabljamo svojo intuicijo, ki je dar vsake ženske.

Ženske se tega zavedamo od nekdaj in vsak dan več nas je, ki globoko v sebi vemo, da smo ena drugi najdragocenejše, ko se podpiramo, ko si damo prostor takšne kot smo. Žensko druženje je ena od starodavnih oblik zdravljenja družbe.
Na srečanju bomo skozi preprosto samomasažo in nežne vaje Dao-yin joge ter zavestno dihanje spoznale ter izkusile preproste resnice o svojem telesu, ki nam velikokrat pošilja sporočila o tem kaj potrebujemo me same in naši bližnji, da ohranimo zdravje telesa, uravnovešamo čustva in podporne odnose. Povezale se bomo s svojimi koreninami.
V sproščenosti bomo dale prostor sebi in druga drugi. Fajn bo. In to izkušnjo bo vsaka sama odnesla s seboj v življenje.

Delavnico bo vodila Katja Greif, ki ima izjemno znanje s področja človeških virov in psihologije ter je med drugim tudi certificirana izvajalka sistemskih in družinskih postavitev.

Udeležba na predavanju, ki poteka v okviru Večgeneracijskega centra (VGC) Štajerska, je brezplačna. Prijave zbiramo na tel. št. 02 229 94 50, 040 433 511 ali na e-naslovu info.dum@zpm-mb.si.

DODATNE INFORMACIJE: Tadeja Dobaj, 041 532 119, tadeja@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI