DomovNoviceDelavnica domače kozmetike – poletna nega

Delavnica domače kozmetike – poletna nega

V okviru Večgeneracijskega centra Štajerska pri ZPM Maribor želimo razširiti in poglobiti dejavnosti vezane na varstvo okolja in ohranjanje narave, spodbujanju zdravega načina življenja, samooskrbe in nepotrošniške miselnosti. Med drugim želimo pokazati in naučiti, kako lahko iz naravnih materialov marsikaj izdelamo sami, pri tem pa prihranimo denar, varujemo okolje in bolj zdravo živimo.

V okviru praznovanja rojstnega dne Knjižnice Lenart vabimo na delavnico domače kozmetike – POLETNA NEGA (za odrasle), ki bo v petek, 15. junija 2018, ob 17. uri, v Knjižnici Lenart (Nikova ulica 9). Na delavnici se bomo seznanili, s kakšnimi metodami in naravnimi sredstvi lahko poskrbimo za kožo v vročih poletnih mesecih. Vsak udeleženec si bo lahko izdelal naravni repelent proti komarjem in klopom, negovalno olje za kožo po sončenju ali deodorant (roll on ali v stiku).

Delavnico bo vodila Katra Petre, univ. dipl. biotehnologinja (Lizzy – naravna kozmetika), ki pravi, da naravni izdelki niso tako učinkoviti na kratek rok kot kemično obdelani, njihova poglavitna prednost pa se izkaže pri daljši uporabi. Naravni izdelki namreč ne blažijo samo simptomov, ampak tudi vzroke za nastanek nepravilnosti na koži.

Udeležba na  delavnici je brezplačna, prijave zbiramo na tel. št. 02 229 94 50, 040 433 511 ali na e-naslovu info.dum@zpm-mb.si.

DODATNE INFORMACIJE: Tadeja Dobaj, 041 532 119, tadeja@zpm-mb.si.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI