DomovNoviceZPM Maribor objavlja namero za oddajo Doma Miloša Zidanška Pohorje v najem

ZPM Maribor objavlja namero za oddajo Doma Miloša Zidanška Pohorje v najem

Zveza prijateljev mladine Maribor objavlja, da zbira ponudbe za oddajo Doma Miloša Zidanška ustreznemu oskrbniku v najem.

Z izbranim ponudnikom bo zveza sklenila najemno pogodbo za poizkusno dobo enega leta, naknadno z možnostjo podaljšanja najemne pogodbe od 3 do 5 let.

Predmet najema je nepremičnina, ki obsega počitniški dom z vsemi funkcionalnimi spremljevalnimi objekti (gospodarsko poslopje, čistilna naprava, plato za plinski kontejner).

Dom Miloša Zidanška leži na širšem področju mariborskega Pohorja (natančneje na Hočkem Pohorju 38), ob glavni cesti iz smeri Hoč proti Bellevue-ju/Bolfenku na nadmorski višini 1030 m. Od Maribora je oddaljen 22 kilometrov. Do njega pa se pripeljete po glavni cesti, od katere je oddaljen le 100 metrov. Dom je za pešce oz. pohodnike odlično dostopen tudi z zgornje postaje Pohorske vzpenjače, kamor se pripeljete z gondolo, od koder je do doma 30 minut hoje. Počitniški dom večinoma koristijo skupine, najbolj obiskan je z otroki in mladimi.

CELOTNO BESEDILO RAZPISA NAJDETE TUKAJ.

Prijave na razpis bodo obravnavane kot pravočasne, če bodo najkasneje v roku 30 dni od objave razpisa prispele na naslov: ZPM Maribor, Razlagova 16, Maribor 2000 lahko z navadno pošto ali na e-naslov zpm@zpm-mb.si.

Več informacij o Domu Miloša Zidanška na Pohorju.

 

Datum objave razpisa: 15. februar 2023

 

 


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI