DomovNoviceTabora za nadarjene – BIOLOGIJA in ZGODOVINA (prvomajske počitnice)

Tabora za nadarjene – BIOLOGIJA in ZGODOVINA (prvomajske počitnice)

V okviru projekta “Omogočimo sanje!” v času prvomajskih počitnic pripravljamo tematska tabora za nadarjene učence –
BIOLOGIJA in ZGODOVINA (Tabor_obvestilo_maj_2015_Piran).

ZA KOGA? 

ZA UČENCE od 6. do 9. RAZREDA,
– ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju in
– imajo identifikacijo o nadarjenosti.

KJE?        

V DOMU POD OBZIDJEM, PIRAN (Vrtna ulica 1a, 6330 Piran)

KAJ in KDAJ?  

Če te zanimata naravoslovje ali zgodovina in bi rad aktivno preživel/a počitniške dni, potem sta tabora biologija ali zgodovina prava zate. Na biološkem taboru bomo odkrivali biološko raznolikost in naravno dediščino območja, na zgodovinskem taboru pa značilnosti slovenske obale, na obeh taborih pa dneve še dodatno popestrili z različnimi aktivnostmi (zabavni večerni program, sprehodi ob obali, …). Udeleženec se lahko udeleži le enega vsebinskega tabora.

26. – 29. 4. 2015: BIOLOGIJA ali ZGODOVINA

CENA? 

110,00 EUR na udeleženca
Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno 20. 4. 2015

PRIJAVA? 

IZPOLNJENA PRIJAVNICA (Prijavnica_tabor_Piran) z motivacijskim pismom (izpolni šola ali udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR do ponedeljka, 20. 4. 2015 OZ. DO ZAPOLNITVE PROSTIH MEST.

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za letovanje otrok v letu 2014 (Kriteriji_subvencioniranje_april15). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti veljavno ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2013.

V prilogah najdete prijavnico in obvestilo o taboru z dodatnimi informaciji ter lestvico za subvencionirano plačilo tabora. Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

Izvedbo tabora omogoča generalni pokrovitelj projekta Omogočimo sanje! Ustanova Rdeča žoga v sodelovanju s Slovenian Business Club.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI