DomovNoviceDobrodelna dražba Letovanja ZPM Maribor – 6. izmene VIRC Poreč 2017

Dobrodelna dražba Letovanja ZPM Maribor – 6. izmene VIRC Poreč 2017

https://www.facebook.com/Dobrodelna-dra%C5%BEba-letovanja-ZPM-Maribor-6-izmene-VIRC-Pore%C4%8D-2017-245035669332102/

Smo skupina prostovoljcev, ki letujemo v Poreču z ZPM-emom Maribor.  Za našo 6. Izmeno poskušamo vsako leto zbrati čimveč donatorskih sredstev, da lahko otrokom pričaramo nepozabne počitnice. Veliko otrok, ki letuje z nami, prihaja iz socialno ogroženih družin, katere svojim otrokom ne morejo privoščiti počitnic… Ker bi radi, da vsaj teh 10 dni uživajo brezskrbno in čarobno otroštvo, smo se letos odločili za malo drugačno zbiranje denarnih sredstev – Facebook dobrodelno dražbo.

Vzgojiteljica naše izmene je naslikala nekaj slik, ki bodo na voljo in so v fotogaleriji na naši strani. Vsi vaši prispevki so prostovoljni, zato nobena slika nima postavljene izklicne cene. Če bi radi prispevali, samo v komentar pod sliko napišite vaš ponujeni znesek. Slike je mogoče višati za 5€ ali več.

Po koncu dražbe vas bomo kontaktirali in vam napisali vse potrebne podatke o dvigu slike in plačilu. Najvišji ponudniki, boste lahko po zaključeni dražbi slike prevzeli v prostorih ZPM Maribor na Razlagovi ulici 16 v Mariboru. Dražba bo trajala do 14.7.2017.

Če pri dražbi ne želite sodelovati, pa bi kljub temu želeli nameniti skromen prispevek otrokom naše izmene, lahko dobrodelne prispevke nakažete na TRR Zveze prijateljev mladine Maribor (Razlagova ulica 16, Maribor): št. TRR: 0451 5000 0405 095, sklic: 00  301-6-2017.

Ves zbran denar bomo namenili izključno otrokom naše izmene. Porabili ga bomo za oblačila, potrebščine, sladoled, igrače, nagrade za otroke, športne pripomočke in podobno. Poskrbeli bomo, da noben otrok ne bo prikrajšan in da bodo lahko vsi uživali z nami v Poreču.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo, da nam boste pomagali oblikovati še eno čarobno 6. Izmeno v VIRC-u Poreč in da bomo s skupnimi močmi letos na obraz narisali še več nasmehov!

Vaši ŠESTOIZMENCI !

 PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI