DomovNoviceMladi za napredek Maribora – informacija o rezultatih

Mladi za napredek Maribora – informacija o rezultatih

Danes smo uspešno zaključili še z zadnjimi zagovori letošnjega natečaja. Prvi zagovori so bili že 4. marca, prav ob zaključku le-teh pa nas je doletela epidemija koronavirusa. V preteklem in tem tednu so potekali še zadnji zagovori nalog, ki jih nismo uspeli opraviti v predvidenem terminu. Zagovori so potekali virtualno in sedaj je napočil čas za zadnji del programa, ki bo prav tako potekal na daljavo.

Ker vemo, da mladi raziskovalci in tudi mentorji že zelo nestrpno čakate na rezultate, jih bomo razglasili prihodnji teden (v četrtek ali petek v popoldanskem času). Razglasitev bomo prenašali v živo preko našega Facebooka profila ali Youtube kanala ZPM Maribor. O natančnem terminu in kanalu prenosa vas še obvestimo.

Tradicionalne zaključne prireditve v tem trenutku ne moremo pripraviti. Na zaključni prireditvi razglasimo rezultate, posebej čestitamo najboljšim in tistim tudi najbolj vztrajnim. Tudi letos si za vas želimo pripraviti takšno prireditev, vendar pa je v tem trenutku in tudi naslednjih dneh ne bomo mogli izvesti. Si pa to zelo želimo. V tem trenutku bomo razglasili samo rezultate, ne bomo pa še podeljevali nagrad.

Vse dobro in zdravi ostanite.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI