DomovNoviceVesela pohorska sobota 2015

Vesela pohorska sobota 2015

Vesela pohorska danes bo! Vljudno vabljeni!

Ponosni smo, da že toliko let v okviru Tedna otroka uspešno zaključujemo program Počitnice s prijatelji, katerega del ste bili tudi vi. Zato vas vse – otroke, mladostnike, prostovoljce in ostale prijatelje mladine, ki ste se udeležili ali nam pomagali pri naših dejavnostih v VIRC-u v Poreču, na Domu Miloša Zidanška na Pohorju, v Marburgu ali v Mariboru na sredinih in tematskih izletih, Letečem avtobusu, na delavnicah v DUM-u ali soseskah, v soboto, 10. oktobra, vabimo na prijeten celodneven dogodek, kjer se bomo spomnili na lepe trenutke, ki ste jih doživeli v naših poletnih programih, s seboj pa pripeljite tudi starše, sorodnike, znance…

Program bo potekal med 11. in 16. uro, za vas pa pripravljamo zanimive ustvarjalne in druge DELAVNICE, lahko boste iskali MILEKOV ZAKLAD, raziskovali MILEKOV GOZD ČUTIL, PLEZALI na plezalni steni in lovili srečo na SREČELOVU.

Glasbeni gost bo finalist lanske sezone šova Slovenija ima talent, ANEJ PILETIČ, nastopali bodo mladi talenti iz naših počitniških programov, mogoče nas s kakšnim nastopom presenetijo tudi naši prostovoljci.

Na Domu Miloša Zidanška se boste lahko okrepčali z enolončnico, škrat Milek pa bo poskrbel še za kakšen dober jesenski zvarek, pečene kostanje in jabolka.

V primeru dežja si pridržujemo pravico do odpovedi prireditve. Vse morebitne spremembe bodo objavljene na tej spletni strani.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI