DomovNoviceVesela pohorska sobota (12.10.2019)

Vesela pohorska sobota (12.10.2019)

Na ZPM Maribor v Tednu otroka® že tradicionalno zaključujemo naš poletni program Počitnice s prijatelji.
Vse, ki ste se udeležili naših poletnih dejavnostih, nam pomagali pri njihovi izvedbi oziroma kakorkoli sodelovali pri naših programih v Mariboru, v Poreču, na Pohorju ali v Marburgu, vabimo na

VESELO POHORSKO SOBOTO, ki bo 12. oktobra 2019, med 12. in 16. uro,
na DOMU MILOŠA ZIDANŠKA NA POHORJU.

Za prijetno vzdušje in zabavo bodo s svojimi nastopi poskrbeli glasbena skupina The Plut Family, drugi gostje in udeleženci naših počitniških programov.
Lahko boste pomagali pri iskanju Milekovega zaklada, ki skriva nagrado presenečenja, lovili srečo na srečelovu, se udeležili različnih ustvarjalnih delavnic, plezali po najvišji plezalni steni na Pohorju in še kaj se bo našlo. Škrat Milek bo s svojimi pomočniki poskrbel za pohorsko enolončnico, pečene kostanje in pečena jabolka. Toplega čaja (če bo hladnejši dan) ali drugega primernega napitka za žejo pa na Pohorski soboti nikoli ne manjka.

Na Pohorje se lahko podate peš, z avtomobili, lahko se peljete tudi s Pohorsko vzpenjačo. Do Zidanškovega doma se lahko od zgornje postaje vzpenjače pri hotelu Bellevue sprehodite, pot traja okoli pol ure.

V primeru slabega vremena si pridržujemo pravico do odpovedi prireditve, morebitne spremembe bodo objavljene na naši spletni strani najkasneje v soboto zjutraj.

DODATNE INFORMACIJE: 02 229 69 10, zpm@zpm-mb.siPROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI