DomovBlogPred odhodom na letovanje v VIRC Poreč 2022

Pred odhodom na letovanje v VIRC Poreč 2022

V organizaciji ZPM Maribor bo letos v VIRC Poreč odpotovalo 6. izmen.

Letos bomo PRED ODHODOM na letovanje ponovno izvedli obvezen SESTANEK ZA STARŠE IN OTROKE, kjer boste dobili informacije glede letovanja in spoznali prostovoljce, ki bodo spremljali otroke na letovanju. Sestanki za vse izmene VIRC Poreč bodo ob 18. uri na notranjem dvorišču ZPM Maribor – vhod je iz sprednje strani ZPM MB (glavni vhod na Razlagovi ulici 16) in sicer v naslednjih terminih:

– za 6. izmeno VIRC Poreč bo sestanek v četrtek, 11. 8. 2022, ob 18. uri (odhod izmene 15. 8. 2022).

Odhod in prihod sta na glavni AVTOBUSNI POSTAJI v Mariboru, MLINSKA ULICA 1, (peroni od št. 3 do 9) – zbor za ODHOD v Poreč je za vse izmene ob 14.30 uri, PRIHOD domov pa med 12.30 in 13. uro na mesto odhoda.

Otroci morajo imeti ZA PRESTOP MEJE OBVEZNO: VELJAVEN OSEBNI DOKUMENT (osebno izkaznico ali potni list), SLOVENSKO IN EVROPSKO ZDRAVSTVENO KARTICO, TUJCI potrebujejo POTNI LIST IN DOVOLJENJE ZA BIVANJE v Sloveniji. ČE OTROK NA ODHODU NIMA VELJAVNIH DOKUMENTOV, NE MORE Z IZMENO V POREČ, zato preverite veljavnost dokumentov in jih ne pozabite vzeti na odhod in predati vzgojitelju.

Pred odhodom poglejte še priložen PRIPOROČILNI SEZNAM in obvestilo pred odhodom na letovanje.

 Tudi če so to počitnice, v VIRC-u veljajo PRAVILAotroci in mladostniki MORAJO UPOŠTEVATI VSA PRAVILA, HIŠNI RED, NAVODILA IN NAPOTKE, ki jih dobijo od spremljevalcev izmene. Prosimo, da skupaj z otrokom pred odhodom preberete

Hišni red počitniškega centra VIRC Poreč in Pravila za otroke in mladostnike o redu na letovanjih ZPM MB, otroci pa jih morajo na letovanju upoštevati.

Otroci morajo sami paziti na svoje stvari in za njih odgovarjajo sami. Zato naj ne nosijo s sabo dragih in dragocenih stvari, saj sami odgovarjajo za njih tudi v primeru poškodbe, izgube, odtujitve… Prav tako pazijo na stvari drugih in na vse stvari v VIRC-u.

Mobilne telefone bodo vzgojitelji pospravili v sefe, otroci pa jih bodo lahko imeli vsak dan ob določeni uri (o uri boste obveščeni pred odhodom). Kličite jih le v tem času, ker bodo samo takrat dosegljivi, takrat bodo lahko tudi dostopali do interneta. Če ne bodo imeli svojih telefonov, vas bodo v času izmene 1x poklicali.

Otrokom lahko pišete sporočila po e-mailu na naslov virc.otroci@zpm-mb.si, vaša sporočila jim bodo vsak dan razdelili vzgojitelji. Utrinki izmene pa bomo objavljeni na Facebook in Instagram profilih VIRC Poreč.

Obiski otrok in spremljevalcev v letovišču ali izven njega niso predvideni in zaželeni. Na območje VIRC-a starši in druge osebe ne smejo vstopati, če svojega prihoda niso ustrezno najavili vodji izmene.

Na ZPM Maribor se skrbno in odgovorno pripravljamo na letovanja, saj je varnost otrok in prostovoljcev na prvem mestu. Pred odhodom izmen se bomo po potrebi prilagajali razmeram in morebitnim spremembam ter usklajevali vse potrebno, da zadostimo predpisom in priporočilom.

Prosimo vas, da upoštevate, kar smo napisali in se na sestanku oz. pred odhodom pogovorite z vzgojiteljem, po potrebi pa še s pedagoškim vodstvom, zdravstveno ekipo ali zaposlenimi na ZPM Maribor.

PRIJAV ZA LETOVANJA NE SPREJEMAMO VEČ!

URADNE URE ZA PLAČILO s plačilno kartico in z gotovino: v ponedeljek in sredo, 11.00-13.00 in 15.00-17.00.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI