DomovNovicePred odhodom na letovanja 2020

Pred odhodom na letovanja 2020

Na ZPM Maribor se skrbno in odgovorno pripravljamo na letovanja na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč, saj je varnost otrok in prostovoljcev na prvem mestu. Pred odhodom vsake izmene se sproti prilagajamo razmeram, upoštevamo omejitve ter urejamo in usklajujemo vse potrebno, da zadostimo predpisom in priporočilom NIJZ in HZJZ. Letovanja pripravljamo in jih bom izvedli, tako kot vsako leto, s strokovno podporo prostovoljcev s področja zdravstva, v sodelovanju z njimi bomo zagotovili ustrezno zdravstveno varstvo na letovanju.

Glede na trenutno stanje, ko je Hrvaška uvrščena na rumen seznam, lahko državljani Slovenije in tujci s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji, če prihajajo iz držav članic EU oziroma schengenskega območja, v Slovenijo vstopijo brez karantene.

Povratek 6. izmene iz VIRC-a Poreč je v ponedeljek, 24. 8. 2020, med 12.30 in 13. uro.

Sestanka za starše in otroke pred odhodom na letovanje 6. izmene VIRC Poreč zaradi trenutne situacije ne bomo izvedli, boste pa starši po e-mailu in pošti prejeli potrebne informacije. S pedagoškim vodstvom, vzgojitelji in zdravstveno ekipo se boste lahko pogovorili pred odhodom.

Ob tem vas obveščamo še o spremembi kraja in uri odhodov/prihodov in sicer bodo zaradi ustreznejše logistike in večje varnosti letos odhodi na letovanje v Poreč in prihodi domov na velikem parkirišču pri DVORANI TABOR in LEDNI DVORANI.

Čas odhodov in čas prihodov za VIRC Poreč:
–          odhod na letovanje je na dan izmene ob 15. uri (datumi ostajajo isti) – zbor pri Dvorani Tabor  ob  14.15 uri (prihod v VIRC na večerjo),
–          zadnji dan je prihod v Maribor med 12.30 in 13. uropri Dvorani Tabor – odhod iz Poreča je ob 8. uri zjutraj.

Odhoda in prihoda za DMZ Pohorje sta prav tako na novi lokaciji na parkirišču pri DVORANI TABOR, odhod je na dan izmene ob 8.30 uri in zadnji dan prihod v Maribor ob 15. uri.

V kolikor se bi pred odhodom katere izmed naših izmen izkazalo, da zaradi ukrepov zoper Covid-19 ne moremo ali ne smemo izvajati letovanj, si pridružujemo pravico do odpovedi letovanja, skladno s Splošnimi pogoji poslovanja ZPM Maribor in Splošnimi pogoji poslovanja ZPM Maribor za izogibanje okužb s Covid-19 na letovanjih v sezoni 2020.

 

 PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI