DomovNovicePred odhodom na letovanja 2020

Pred odhodom na letovanja 2020

Na ZPM Maribor se skrbno in odgovorno pripravljamo na letovanja na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč, saj je varnost otrok in prostovoljcev na prvem mestu. Pred odhodom vsake izmene se sproti prilagajamo razmeram, upoštevamo omejitve ter urejamo in usklajujemo vse potrebno, da zadostimo predpisom in priporočilom NIJZ in HZJZ. Letovanja pripravljamo in jih bom izvedli, tako kot vsako leto, s strokovno podporo prostovoljcev s področja zdravstva, v sodelovanju z njimi bomo zagotovili ustrezno zdravstveno varstvo na letovanju.

Pred odhodom na letovanje bo za vsako izmeno dva delovna dneva pred odhodom organiziran obvezen sestanek za starše in otroke, kjer bo prisotna tudi pedagoška in zdravstvena ekipa tiste izmene.  Sestanek za 2. izmeno VIRC Poreč bo v četrtek, 2. julija, ob 18. uri na notranjem dvorišču ZPM Maribor, Razlagova 16. Za ostale izmene bodo datumi sestankov objavljeni naknadno. Obvestilo za sestanek in druge informacije boste prejeli po e-pošti in pošti.

Ob tem vas obveščamo še o spremembi kraja in uri odhodov/prihodov in sicer bodo zaradi ustreznejše logistike in večje varnosti letos odhodi na letovanje v Poreč in prihodi domov na velikem parkirišču pri DVORANI TABOR – pred LEDNO DVORANO.

Čas odhodov in čas prihodov:
–          odhod na letovanje je na dan izmene ob 14. uri (datumi ostajajo isti) – zbor pri Dvorani Tabor (prihod v VIRC na večerjo),
–          zadnji dan je prihod v Maribor med 12.30 in 13. uropri Dvorani Tabor – odhod iz Poreča je ob 8. uri zjutraj.

Trenutno so proste še 4., 5. in 6. izmena VIRC Poreč in 2. izmena DMZ Pohorje in za te termine še zbiramo prijave.

V kolikor se bi pred odhodom katere izmed naših izmen izkazalo, da zaradi ukrepov zoper Covid-19 ne moremo ali ne smemo izvajati letovanj, si pridružujemo pravico do odpovedi letovanja, skladno s Splošnimi pogoji poslovanja ZPM Maribor in Splošnimi pogoji poslovanja ZPM Maribor za izogibanje okužb s Covid-19 na letovanjih v sezoni 2020.

 

 PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI