DomovNoviceJUNIJSKI VIKEND PAKETI V VIRC POREČ

JUNIJSKI VIKEND PAKETI V VIRC POREČ

Počitniški center VIRC POREČ je letos v mesecu juniju, ko popuščajo ukrepi zoper COVID, primerna lokacija, kjer lahko vikend ali nekaj dni, morda celo teden, preživijo družine ali organizirane skupine (društva, zveze, klube). V VIRC-u so ob ugodni namestitvi možnosti za izvedbo pevskih, plesnih ali športnih priprav.

V juniju, posebej v treh vikendih pred poletnimi počitnicami, smo pripravili cenovno ugodne pakete za družine, organizirane skupine in seveda tudi posameznike. V obdobju med 5. in 21. junijem 2020 vabimo individualne goste, družine in organizirane skupine, za katere smo pripravili posebno ponudbo paketov s polpenzionom, za večje organizirane skupine pa je po predhodnem dogovoru možno koristiti tudi druge oblike penzionov. Informacije s cenami so objavljene na povezavi Ponudba za VIRC Poreč junij 2020. Tukaj najdete prijavnico, ki jo posredujte na e-naslov  virc@pu.t-com.hr.

Za vse informacije smo vam na voljo v VIRC Poreč po e-pošti na naslov virc@pu.t-com.hr, na telefonu +385 52 434 733 ali +385 98 336 071. 


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI