DomovHumanitarnostDPM Maribor

DPM Maribor

Društvo prijateljev mladine (DPM) Maribor  je član Zveze prijateljev mladine Maribor in se ukvarja predvsem s socialnimi in humanitarnimi vprašanji. Pomaga družinam z otroki v socialni in ekonomski stiski ter zanje zbira hrano, oblačila, šolske potrebščine, plačuje mesečne položnice, … oz. pomaga v obliki, kot jo družina v stiski najbolj potrebuje.

Če potrebujete pomoč, vam bodo prostovoljke DPM Maribor skušale pomagati. Oglasite se lahko vsak prvi ponedeljek v mesecu, ob 16. uri, na Razlagovi 16 v Mariboru. Za dodatne informacije pokličite na tel. št. društva 051 343 580 vsak ponedeljek od 9.00 do 13.00, druge dneve bo telefon neaktiven ali pišite po e-pošti na naslov maribor.dpm@gmail.com,kjer vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Če pa spadate med tiste, ki bi želeli pomagati družinam z otroki v stiski, lahko poljuben prostovoljni prispevek nakažete na TRR Društva prijateljev mladine Maribor:
NASLOV: Društvo prijateljev mladine Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor, TRR: SI56 0417 3000 0753 108, SKLIC: SI99, KODA NAMENA: CHAR – plačilo za dobrodelne namene, NAMEN: Donacija (če donirate namensko, pripišite komu namenjate donacijo ali za katere namene – npr. šolske potrebščine, prehrano …).

Vsi davčni zavezanci imate možnost odločanja o svoji dohodnini in lahko del svoje dohodnine (do 0,5 odstotka) namenite tudi Društvu prijateljev mladine Maribor, ki je na seznamu upravičencev do donacije dohodnine.

Do 0,5 odstotka lahko namenite Društvu prijateljev mladine (DPM) Maribor, ki je na seznamu upravičencev do donacije dela dohodnine in tako pomagate družinam v socialni in ekonomski stiski.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI