DomovNoviceTabora za nadarjene (srednješolci) – VODENJE in LOGIKA (prvomajske počitnice)

Tabora za nadarjene (srednješolci) – VODENJE in LOGIKA (prvomajske počitnice)

V okviru projekta “Omogočimo sanje!” v času prvomajskih počitnic pripravljamo tematska tabora za nadarjene učence –
TABOR ZA VODJE in TABOR LOGIKA (Tabor_obvestilo).

ZA KOGA? 

ZA DIJAKE od 1. do 4. LETNIKA SREDNJE ŠOLE,
– ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju in
– imajo Zoisovo štipendijo.

KJE?        

V DOMU MILOŠA ZIDANŠKA NA POHORJU (Hočko Pohorje 38, 2208 Pohorje)

KAJ in KDAJ?  

Če te zanimata vodenje ali logika in bi rad aktivno preživel/a počitniške dni, potem sta tabor za vodje ali tabor logike prava zate. Tabor za vodje je namenjen mladostnikom, ki so radovedni in  izkazujejo poseben interes za razvoj govornih spretnosti, vodenja, so vztrajni, samostojni  ter želijo krepiti veščine nastopanja in komunikacije, ob tem pa tudi razvijati osebnostno rast. Na taboru logike bomo razvijali logično mišljenje. Ob tem pa bomo na obeh taborih poskrbeli za aktivno preživljanje prostega časa. Udeleženec se lahko udeleži le enega vsebinskega tabora.

27. – 30. 4. 2015: TABOR ZA VODJE ali LOGIKA

CENA? 

105,00 EUR na udeleženca
Cena zajema organizacijo in izvedbo programa, bivanje, prehrano, zavarovanje, prevoz, varstvo, organizacijo ter izvedbo ostalih aktivnosti. Plačilo se izvede na osnovi računa oz. položnice (UPN), ki ga po prejemu prijave in priloženih dokazil staršem oz. skrbnikom posreduje ZPM Maribor. Plačilo mora biti izvedeno 20. 4. 2015

PRIJAVA? 

IZPOLNJENA PRIJAVNICA (Prijavnica_tabor_DMZ) z motivacijskim pismom (izpolni šola ali udeleženec) in POTRDILO O IDENTIFIKACIJI NADARJENOSTI UDELEŽENCA. PRIJAVE, skupaj s kopijami dokazil o dohodkih staršev, SPREJEMAMO NA ZPM MARIBOR do ponedeljka, 20. 4. 2015 OZ. DO ZAPOLNITVE PROSTIH MEST.

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice za letovanje otrok v letu 2014 (Kriteriji_subvencioniranje). Za uveljavljanje subvencije je k prijavi potrebno priložiti veljavno ODLOČBO O ODMERI OTROŠKEGA DODATKA ali ODLOČBO O ODMERI DOHODNINE ZA LETO 2013.

V prilogah najdete prijavnico in obvestilo o taboru z dodatnimi informaciji ter lestvico za subvencionirano plačilo tabora. Ker je število mest omejeno ne odlašajte s prijavo. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

DODATNE INFORMACIJE: Urša Žiger, 02 229 69 15, ursa@zpm-mb.si.

Izvedbo tabora omogoča generalni pokrovitelj projekta Omogočimo sanje! Ustanova Rdeča žoga v sodelovanju s Slovenian Business Club.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI