DomovNovice in dogodkiPrijavnice za letovanja ZPM Maribor 2016

Prijavnice za letovanja ZPM Maribor 2016

Prijavnice za letovanja 2016 z ZPM Maribor so objavljene tukaj:
DMZ Pohorje – prijavnica,
VIRC Poreč – prijavnica,
Marburg – Amsterdam – prijavnica.

Prevzamete jih lahko tudi pri svetovalnih delavkah na osnovnih šolah v Mariboru in okoliških občinah (v koliko niso že vse porabljene).

Ob tem vas obveščamo vas, da so že zasedene 1., 2., 3., 4. in 5. izmena VIRC Poreč ter 1. izmena DMZ Pohorje in prijav za te termine ne zbiramo več.

Subvencioniranje letovanj za otroke, ki imajo stalno bivališče v MO Maribor in nekaterih okoliških občinah, ni več možno, saj so sredstva že porabljena.

Prav tako so porabljeni tudi zdravstveni predlogi in ni več možno koristiti zdravstvenega letovanja. 

Regresne lestvice za subvencionirano letovanje so objavljene tukaj, objavljeni so tudi kriteriji za regresirano letovanje in cenik.

Prijavnice lahko pošljete po pošti (ZPM Maribor, Razlagova 16, Maribor), po fax-u 02 229 69 20 ali skenirane (ustrezne kvalitete, ne upoštevajo se fotografirani dokumenti!) po e-pošti letovanja@zpm-mb.si.

Osebno jih lahko oddate na ZPM Maribor v času uradnih ur:
v ponedeljek in sredo, od 9.00 do 13.00 in od 14.00 do 16.30 ter
v petek, od 9.00 do 13.00.

V kolikor stalnega bivališča nimate v MO Maribor, temveč v kateri izmed ostalih občin, ki tudi subvencionirajo letovanja, in želite koristiti subvencioniranje, morate prijavnico oddati pri svetovalni delavki na osnovni šoli v vaši občini.

Če je otrok upravičen do zdravstvenega letovanja, starši uredite zdravstveni predlog pri otrokovem osebnem zdravniku.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI