DomovNoviceMladi za napredek Maribora – zagovori nalog

Mladi za napredek Maribora – zagovori nalog

Znani so termini za zagovore raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov, ki so jih avtorji oddali na letošnji natečaj, za vsa področja. Zagovori za interdisciplinarno področje bodo v petek, 18. 3. 2016.

Posebno opozorilo:

1. Na področju elektrotehnike, kemije in umetnosti (srednja šola) ter psihologije in sociologije (osnovne šole) so skupine razdeljene. Prosimo vas, da upoštevate začetek zagovorov vaše skupine. Enako velja za interdisciplinarno področje (OŠ in SŠ).

2. Prišlo je do spremembe termina zagovora na področju veterinarstva, ki bo 15. 3. 2016, ob 14.00.

3. Prišlo je do spremembe pričetka zagovora na področju književnosti, ki bo 14. 3. 2016, ob 13.30 za OŠ in 14.30 za SŠ.

Vse avtorje prosimo, da na svoje predstavitve pridejo vsaj 15 minut pred pričetkom zagovorov, da se bodo lahko ustrezno pripravili na svojo predstavitev naloge. Sama predstavitev naj ne traja več kot deset minut, sledijo še vprašanja komisije. Vprašanja na zagovorih lahko postavlja samo komisija.

Zagovori bodo potekali na Lesarski šoli Maribor, Lesarska ulica 2, razen za področje geografije. V avli šole bo informacijska točka, kjer bo zagovore vsak dan spremljala tudi koordinatorica programa in vam bo na razpolago za vsa pojasnila. Razpored učilnic, kjer bodo potekali zagovori, si boste lahko prebrali na oglasni deski v informacijski točki.

Termine najdete tukaj.


PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI