DomovNoviceKORAKI ZA KORAKCE

KORAKI ZA KORAKCE

26. maja 2018 bo Dobrodelno združenje KORAKI ZA KORAKCE korakalo tudi za ZPM Maribor. S tokratno akcijo bodo v dobrodelnem združenju pomagali opremiti gibalnice na OŠ Jarenina in OŠ Sladki vrh, del denarja pa bodo prispevali tudi letovanju otrok, ki bodo letovali preko ZPM Maribor in našemu programu »Omogočimo sanje«.

Vabimo vas, da se, če je le možno, dogodka udeležite in na ta način prispevate s svojo udeležbo k zbiranju sredstev in množičnosti akcije. Hkrati vas prosimo, da nam pomagate deliti informacijo o dogodku. Več o dogodku in načinu prijave na dobrodelni pohod najdete tukaj.

V dobrodelnem združenju Koraki za korakce so zapisali: »V življenju vsak izmed nas hodi po svoji poti. Nekatere poti so lažje, druge težje. Kaj je bolj plemenito? Kaj je bolj človeško, kot pa tistim, pred katere je življenje postavilo strmo pot, olajšati najtežje korake? V dobrodelnem združenju KORAKI ZA KORAKCE smo to misel vzeli dobesedno. Leta 2008 smo pripravili prvi dobrodelni pohod KORAKI ZA KORAKCE in od takrat korakamo. Zakaj? Preprosto. Namen naših korakov je pomagati korakcem, da bo njihov korak kljub strmi poti lahkotnejši.«

PROGRAM 11. dobrodelnega pohoda KORAKI ZA KORAKCE,
26. maj 2018 – Mestni park v Mariboru

Od 10.00 do 11.00 ure kulturni program
SNG Maribor Juri Muri v Afriki
Nastop otrok iz OŠ Jarenina in OŠ Sladki vrh
Govori

Ob 11.00 uri START pohoda – Start letošnjega pohoda bo v Mestnem parku Maribor, desno od odra po potki do promenade,  po desni strani prvega ribnika, po poti do drugega ribnika, okoli drugega ribnika in po levi strani po poti ob ribnikih nazaj v Mestni park.

V upanju, da se na pohodu vidimo v čim večjem številu, vas pozdravljamo. Več o dogodku tukaj.PROGRAMSKI PARTNERJI
PODPORNIKI - FINANCERJI
SPONZORJI - POKROVITELJI